Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Garn

Garn til enhver lejlighed 

Vi er løbende ved at justere hjemmesiden til og tilføje produkter så hvis du ser en garn type uden produkter er du mere end velkommen til at ringe til os med spørgsmål eller du kan besøge vores butik på Christian Winthers Vej, Frederiksberg og få syn for sagen. Alle garn typerne og bøger du ser på hjemmesiden er at finde i butikken.

Hos Tante Grøn CPH lægger vi vægt på kvalitet, hygge og at repræsentere de store nordiske og danske strikdesignere. Det afspejles i vores valg af garn, og betyder at vi følger udviklingen trit inden for opskrifter, designere og nye garner.

Hos Tantegrøn CPH sælger vi strikkegarn til alle fire årstider. Vi har garn til enhver lejlighed, uanset om det er til fest, hygge derhjemme eller noget helt tredje. Du finder blandt andet vores egen mærke af 100% blødt bomuldsgarn, uldgarn, skønt strømpegarn, silke og mohair garn, bæredygtigt garn, hørgarn og effektgarn med glimmer. Du finder rigtig tit gode garn tilbud hos Tante Grøn CPH, så du kan få dit yndlingsgarn til gode penge.

God kvalitetsgarn til overkommelige priser 

Der er ikke noget vigtigere for os end garn af god kvalitet. Derfor har vi også udviklet vores egne mærker, som ikke forhandles andre steder end på Frederiksberg og i Odense. Det er så vi kan stå inde for materialevalg og produktion, hvorfor vi også har udviklet Blomsterfrø Bio, som er bæredygtigt garn.

Vi mener, at pris og kvalitet hænger sammen, hvorfor du altid kan regne med en god pris, når du handler garn hos os. Selvom du skal strikke eller hækle et større projekt, så kan det godt betale sig at handle hos os. Du får altid god service oven i hatten – og det er gratis!

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen. De er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose.

Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn, der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres, Regia, Arwetta og Colourways.

Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse. Det er perfekt til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker.

Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder. Du får også gode råd om strik og hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Læs mere

Tilmeld Nyhedsbrev

Åbningstider

Man-Tors: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

  • Christian Winthers Vej 2
  • DK-1860 Frederiksberg
  • +45 31 38 24 04
  • kontakt@tantegroencph.dk
  • CVR 39386046

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.