Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Handels- og leveringsbetingelser

Ved handel på vores hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.tantegroencph.dk

Tante Grøn CPH er en webshop og fysisk butik beliggende i Frederiksberg C.

Tante Grøn CPH ApS

Christian Winthers Vej 2
DK-1860 Frederiksberg C
Denmark

+45 24802204

salg@tantegroencph.dk

CVR 39386046

Alle opskrifter købt hos Tante Grøn i butikken eller på webshoppen må ikke kopieres, deles eller videresælges. Færdigstrikkede produkter må ikke markedsføres med henblik på videresalg. Ligeledes har fotografen ophavsret på alle fotos.

Salg

Alle priser er i DKK og inkl moms (25%). Du kan betale med Dankort, VISA eller Mastercard. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes. Kontantbetaling er oprettet alene af hensyn til test af hjemmesiden.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer, afvigelser fra det skrevne eller det viste billede.

Gavekort

Gavekort er gyldig i tre år fra købsdato.

Leveringstid

Forsendelser til Danmark

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt 2-4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Skulle varen være udsolgt, kan der opstå ventetid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle være tilfældet. Når varen afsendes, sender vi en e-mail med et “Track-and-Trace” nummer. Så snart varen er afsendt trækker vi beløbet fra din konto. Ved køb over 399,- kr sendes fragtfrit i Danmark uden omdeling. På din ordrebekræftelse vil vi oplyse dig den forventede leveringstid til pakkeshop eller til dig. Husk at de fleste posthuse ikke bringer pakker ud om lørdagen. Alle ordre til Danmark sendes som hovedregel som pakker med Post Danmark. Dermed kan både du som kunde og vi spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelse. Vi sender med eller uden omdeling, som du som kunde vælger. Pengene trækkes først når varerne er sendt.

Fragtfri forsendelse i Danmark ved køb over 399,- kr uden omdeling

Portotakster for pakkeforsendelser i Danmark med omdeling:

Højst 5 kg: 59 ,00 kr

Højst 10 kg 90,00 kr

Højst 20 kg 140,00 kr

Pakketakster for forsendelser i Danmark uden omdeling:

Højst 5 kg 33,00 kr

Højst 10 kg 69,00 kr

Højst 20 kg 109,00 kr

Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, hvis din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Forsendelser til Færøerne og Grønland:

Færøerne: Sendes momsfrit:

Skib: (5-10 dage) op til 5 kilo 229,- DKK

Fly: (2-3 dage) op til 5 kilo 325,- DKK

Grønland: Sendes momsfrit

Skib: (17-27 dage)op til 5 kilo 259,- DKK

Fly: (2-6 dage) op til 5 kilo 439,- DKK

Forsendelse til resten af verdenen

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt 2-4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Skulle varen være udsolgt, kan der opstå ventetid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle være tilfældet. Vi sender som hovedregel til et pakkeudleveringssted i det enkelte land. I enkelte lande sendes direkte til hjemadressen. Ved betaling af varen vælges nationalitet. Herefter kan man se prisen på forsendelsen op til 1 kg. Vejer din ordre mere end 1 kilo, vil du blive kontaktet. Så snart varen er afsendt trækker vi beløbet fra din konto. På din ordrebekræftelse vil vi oplyse dig om den forventede leveringstid til pakkeshop eller til dig.

Reklamation

Indtil 24 måneder efter varens levering kan du returnere varen, hvis den er defekt – man skal dog reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen. Ved returnering står kunden selv for at dække omkostningerne til forsendelsen. Hvis vi vurderer, at varen lugter af røg, mados, mug, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan vi ikke tage den retur. Hvis kunden ønsker varen tilbage, skal kunden selv betale for returnering af varen. Returretten berører ikke kundens lovbestemte ret til at fortryde købet Fortrydelsesret Kunden har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden eller anden person, får varen i fysisk besiddelse.

For flere spørgsmål kontakt os på email: kontakt@tantegroencph.dk Tante Grøn CPH Christian Winthers Vej 2 1860 Frederiksberg C – København Danmark Tel: +45 24802204 CVR 39386046

Reklamationsret og returnering

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen, skader, slitage, forkert vask og pleje af tekstiler.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Tante Grøn CPH

Christian Winthers Vej 2
DK-1860 Frederiksberg C

salg@tantegroencph.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varer der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage og stand.

Pak derfor dine varer forsvarligt ind og send dem som pakke med PostNord eller GLS, hvis du ønsker sporing og forsikring af de returnerede varer. Husk at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt og overdraget til fragtfirmaet.

Hvis du returnerer hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Vælger du at returnere dele af dit køb, bliver beløbet på varen refunderet, dog ikke fragten.

Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales.

Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet, fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. Ved returnering bærer du selv risikoen for varerne i pakken indtil Tante Grøn CPH har modtaget den.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer herunder opskrifter sendt via e-mail.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på salg@tantegroencph.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Elektroniske varer/ PDF Opskrifter

Opskriften sendes til din mail, som en PDF-Fil. Det er derfor vigtigt, at når du indtaster din mailadresse korrekt ved betaling.
Vores opskrifter kan downloades i 30 dage, hvor vi anbefaler at få den hentet ned lokalt på computer eller telefon inden download udløber.
Elektroniske opskrifter tages ikke retur. Kontakt salg@tantegroencph.dk, hvis der opstår fejl ved download af elektronisk opskrift inden for 7 dage efter køb. Download og kontrol af den elektroniske opskrift er dit ansvar. Ny elektronisk opskrift udsendes ikke efter perioden på de 7 dage er udløbet.
Opskriften er kun til privat brug. Det er ikke tilladt at sælge/sende eller på nogen anden måde give opskriften videre. Det færdige produkt må ikke sælges videre.

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved