Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Livsstil

Inspiration til hjemmet 

Uanset om du er på udkig efter lækker inspiration til køkkenet eller flot tilbehør til dit look, vil du finde det her. Der er også fine plakater til hjemmets vægge og lækre punge til tasken, som sætter det perfekte præg på netop din livsstil.

Inspiration til hjemmet og dagligdagen kan komme mange steder fra. Vi har udvalgt nogle af de produkter, som vi synes er allerfinest, og som forhåbentlig også kan give dig inspiration til at få noget mere kulør på tilværelsen. Gå på opdagelse i udvalget af inspiration hos Tante Grøn CPH, hvor der er noget til ethvert behov.

Farverige og flotte Pico hårspænder og KKnekki hårelastikker

Vi er helt vilde med flot hårpynt, og hos Tante Grøn CPH kan du for eksempel købe de smukke KKnekki hårelastikker, der fås i stor udvalg af flotte farver. Du finder nemt en farve, der passer til dit yndlings outfit eller til strikketøjet på pindene. Kknekki hårelastikker er tykke og behagelige at bruge. De holder lige godt om de sidder i fint eller tykt hår. Brug dem i hestehalen, fletningen eller for eksempel som armbånd.

Vi har også fundet andre fine produkter til håret såsom funklende hårspænder og lækker hårpynt. Vi ved hvor meget hårpynt kan gøre for dit samlede outfit og livsstil. Derfor har vi et stort udvalg fra hårspænder fra Pico, så du kan tilføje personlighed og kant til dit look.

Find din nye taske til strikketøj og andre lejligheder

Noget der også fylder en del i vores lille univers er tasker. Tasker er udover at være enormt praktiske også rigtig fint tilbehør, der sætter prikken over i’ét på dit look. Vi har fundet tasker til enhver lejlighed, så du både har tasken der passer til opbevaring af dit strikketøj og garn, men også det store net, hvor du kan fylde godt op med sager til dagens gøremål. Prøv eksempelvis en af vores fine Muud strikketasker eller garntasker i læder, der emmer af æstetik og funktionalitet.

Få leveret strikketilbehør og andet livsstildesign lige til døren

Vi har hurtig og effektiv levering hos Tante Grøn CPH og sørger for at dine pakker kommer sikkert og godt frem, uanset om du skal have en af vores hævekurve til bagning, Muud strikketasker, plakater til hjemmet eller hårpynt. Har du spørgsmål eller har vi ikke en bestemt farve fra Pico, skal du ikke tøve med at kontakte os, så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig bedst mulig.

Læs mere
Forsidebillede TGC

Åbningstider

Man-Tors: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved