Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Workshops

 

Workshops i butikken på Frederiksberg

Hos Tante Grøn CPH tilbyder vi vores garn workshops, hvor du har mulighed for at lære at strikke og hækle eller du har lyst at socialisere dig med andre med samme interesse for garn. Workshoppen foregår i butikken om aftenen og der er begrænsede pladser så skynd dig at booke en tid til dig. Vi sidder og hygger med te, kaffe og lidt sødt mens vi bare hygger og samtidigt lærer fra hinanden. Så kom ned, bliv inspireret og hyg dig med Tante Grøn CPHs garn workshops! Husk at vi holder Strik Sammen hver onsdag, og det kan du tilmelde dig og læse mere om nedenunder.

 

 

Kommende workshops

Vi har planlagt afholdelse af følgende workshops her i Foråret/ Sommeren /Efteråret 2024

De kommende workshops Foråret/ Sommeren /Efteråret 2024 kan du se nedenunder. Klik på opslaget for at læse mere og tilmelde dig arrangementet. Vi opdatere løbende siden med nye opslag, så hold øje med denne side for at se de nyeste arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive informeret om kommende workshops på via vores newsletter. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden. Husk at alle Workshops på nær Strik-Sammen kræver en pladsbillet, som kan købes på foredragsholders hjemmeside. Læs mere under nyhederne om de kommende workshops. Herunder kan du se sommerens/efterårets workshop og tilmelde dig:

Vi har planlagt afholdelse af følgende workshops her i Foråret/ Sommeren /Efteråret 2024:

Workshop i Oldemorfirkanter torsdag d. 25. april Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00 med Stine Hoelgaard Johansen. Du kan tilmelde dig her.

Workshop i Romber og Rektangler – Oldemorfirkanter den 16. maj Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00 med Stine Hoelgaard Johansen. Du kan tilmelde dig her.

Workshop i broderi – Workshop hos Tante Grøn CPH d. 9. september 2024. Du kan tilmelde dig her.

 

Sæt garnlageret i spil – Workshop hos Tante Grøn CPH d. 21. oktober 2024 med Furie Design. Du kan tilmelde dig her.

Under nyheder kan du se alle Workshops beskrevet.

Tilmeld dig Strik-Sammen workshops

Du kan tilmelde dig workshops direkte på hjemmesiden, ved at udfylde denne formel. Du er også velkommen til at ringe på 31 38 24 04 eller skrive til os i stedet. 

Strik-Sammen hver onsdag fra 17.30-18.30 / 19.30
De fleste onsdage året rundt holder vi Strik Sammen fra kl 17.30-18.30 / 19.30 i butikken på Frederiksberg.  Det er en uformel sammenkomst, hvor vi mødes over en kop kaffe/te og med strikke/hækletøjet eller et broderi. Det primære er hyggen og dette bidrager hver deltager med, desuden får man masser af inspiration fra hinanden og de opstrikkede modeller, bøger og designs i butikken. Deltagelse er gratis, men forudsætter tilmeldelse i butikken, i feltet ved siden af, eller på email til kontakt@tantegroencph.dk

Der er plads til ca. 12 personer. Kom gerne ned i butikken og aftal en tid til onsdags Strik-Sammen.

Kom med til Workshop og Strik-Sammen

I hjertet af Frederiksberg, København

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved