Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Om Os

Prøve Kategori billede fra Tante Grøn CPH

Hvem er vi?

Tante Grøn CPH sælger garn og livsstil. Det handler om garn og glæde ved håndarbejde. Det handler om venskaber skabt i trådens tegn, men også om alle de relaterede ting til strik og hækling, som vi forelsker os i. Det kan være alt fra hårpynt og smykker til hævekurve og skønne strikketasker.

TGC Butik logo
Garn Kategoribillede

Formål

Vores formål er, at Tante Grøn CPH skal være et spændende sted at komme, hvor der er nye produkter, du ikke kan finde andre steder, få gode råd om strik og hækling samt finde gode tilbud. Vi vil gerne være mødestedet med fokus på strik, hækling og livsstilsprodukter, hvor der stræbes efter rene produkter, der er produceret efter FN´s verdensmål.

Bøger Kategori billede

Kvalitet frem for alt

I Tante Grøn CPH har vi mere end 30 års erfaring og har derfor meget at tilbyde vores kunder. Vi lægger vægt på, at give dig en god og kvalitetsrig oplevelse, hvad enten du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Hos os er der plads til de erfarne kreative og nybegynderne.

Hos Tante Grøn CPH kan du forvente en høj kvalitet af garn. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaca, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere. Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se f.eks. vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri. 

Hår elastik fra Tante Grøn CPH Kknekki

Spændende designs

Vi designer blandt andet selv opskrifter og her er vi inspireret af det klassiske og den nutidige mode. Vi lægger vægt på et klassisk design med en god pasform. Opskriften skal være nem at finde ud af og det skal være en fornøjelse at strikke. Vi designer både strikke – og hækleopskrifter til børn og voksne og spændende interiør. Vi er heldige, at kunne sammensætte vores egen farveskala i Tante Grøn garnene, som giver rig mulighed for vores kreativitet og masser af leg med farvekombinationer og materialesammensætning. 

Åbningstider (afhentning af pakker ved døren)

Mandag: 10.00 – 17.30

Tirsdag: 10.00 – 17.30

Onsdag: 10.00 – 17.30

Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Søndag: Lukket

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved