Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Om Os

Prøve Kategori billede fra Tante Grøn CPH

Hvem er vi?

Tante Grøn CPH sælger garn og livsstil. Det handler om garn og glæde ved håndarbejde. Det handler om venskaber skabt i trådens tegn, men også om alle de relaterede ting til strik og hækling, som vi forelsker os i. Det kan være alt fra hårpynt og smykker til hævekurve og skønne strikketasker.

Vi arbejder på at skabe en inspirerende og kreativ atmosfære ved at tilbyde et udvalg af projekter og ideer, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte idé til dit næste projekt.

Vi har en bæredygtigheds politik og sælger garn, der er produceret under ansvarlige og miljøvenlige forhold. Vi fokuserer på produktionen af garnet, herunder sourcing af råmaterialer, produktionsprocesser og håndtering af affald.

TGC Butik logo
Garn Kategoribillede

Formål

Vores formål er, at Tante Grøn CPH skal være et spændende sted at komme, hvor der er nye produkter, du ikke kan finde andre steder, få gode råd om strik og hækling samt finde gode tilbud. Vi vil gerne være mødestedet med fokus på strik, hækling og livsstilsprodukter, hvor der stræbes efter rene produkter, der er produceret efter FN´s verdensmål.

Rimelige Priser
Vi bestræber os på en effektiv indkøb og drift, der sikrer dig rimelige og konkurrencedygtige priser. Du er velkommen til at sammenligne priser og kvalitet på tværs af forskellige forhandlere. Samlet set prøver vi at skabe den bedst mulige sammenhæng mellem pris, service og kvalitet for dig.

 

Bøger Kategori billede

Vi lægger vægt på Kvalitet og kundeservice

I Tante Grøn CPH har vi mere end 30 års erfaring. 

Kvalitetsgarn:

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsgarn fra europæiske producenter og sikrer, at garnet er af høj kvalitet og holdbart. Vi har et bredt udsnit af materialer. Vi rådgiver gerne om, hvilket garn der passer til dit projekt. Skriv på vores chatroom.

Kundeservice:

Kundeservice har topprioritet og vi hjælper dig gerne med spørgsmål om garn og projekter. Såvel i vores fysiske butik, som i netshoppen tantegroencph.dk.

 

Hår elastik fra Tante Grøn CPH Kknekki

Spændende designs

Tante Grøn CPH tilbyder egne strikkeopskrifter designet med forbrugeren i tankerne. Du finder alt lige fra klassiske designs til moderne trendy designs. Vi vil samtidig gerne være et vindue med præsentation af dansk og nordiske designere, hvor vi altid har garnet til de forskellige designs.

Du vil altid finde flotte strikkeopskrifter hos Tante Grøn CPH til sweatere, sokker, tasker og andre spændende produkter til nybegyndere og øvede strikkere og hæklere.

Strikkeopskrifterne bliver hele tiden udvidet, i takt med at nye trends og tendenser rammer strikkeverdenen.

Åbningstider (afhentning af pakker ved døren)

Mandag: 10.00 – 17.30

Tirsdag: 10.00 – 17.30

Onsdag: 10.00 – 17.30

Torsdag: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Søndag: Lukket

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved