Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Sjælevarmer Sjal-sweater-tørklæde “ud i eet”

Fra DKK 703,-

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Kameluld fra Nordic Yarn Lab
Garnforbrug 9 ngl.
Qty:-+

Sjælevarmer Sjal-sweater-tørklæde “ud i eet” fra Nordisk Yarn Lab:

 

Det er indviklet – og så alligevel ikke. En super lang sjælevarmer som denne kan bruges på mange sjove måder. Dels som tørklæde og dels som en kombineret sjælevarmer og tørklæde. Endelig kan du vikle den rundt om kroppen og derefter som en lille Cropped cardigan. Brug evt. en kiltnål til at holde den på plads. Her er den strikket i den nye Kameluld fra Nordic Yarn Lab, men du kan også strikke i Bøllefrø fra Tante Grøn CPH.

Se de sjove måder at bruge denne sjælevarmer på Instagram:

Tryk på link 1:her og

Tryk på link 2: her.

Størrelse: One size.
Garn: Kameluld 80% merino og 20 % Kameluld. 50 gr = 165 m
Mål: Længde: ca. 240 cm. Bredde: ca. 40 cm.
Garnforbrug: Kameluld fra Nordic Yarn Lab Ca. 9 ngl a 50 g.
Pinde: Nr. 3 1/2.
Strikkefasthed: 14 m i mønster på p nr 3 1/2 = 5 cm. Skift til større eller mindre pinde nr., hvis strik- kefastheden ikke passer, da den er afgørende for de opgivne færdige mål.

Design og opskrift: Karen-Maria Grau.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg
Overvidde i cm

92, 100, 108

Hel længde i cm

66, 68, 70

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sjælevarmer Sjal-sweater-tørklæde “ud i eet””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved