Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Babytæppe Langeland

DKK 334,-

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Ved valg af opskrift uden garn, kryds “Afhentning i butik” herved undgåes forsendelsesomkostninger og du modtager umiddelbart opskriften på din email.
Økologske Sommeruld
Vælg hvilken farve dit Babytæppe Langeland skal være i.
Qty:-+

Lidt om Babytæppe Langeland

Leder du efter et lækkert babytæppe, som du kan forkæle en nyfødt med, så er Babytæppe Langeland det helt rigtige valg. Det smukke tæppe er perfekt til at pakke den lille baby ind i, når turen går hjem fra hospitalet og senere når baby bare skal puttes i noget pænt og lækkert, der varmer godt. Babytæppet er derfor den perfekte graviditets- eller barselgave. Det kan også være at du selv er gravid, og tænker at det er et oplagt projekt at give sig i kast med imens maven vokser.

Babytæppet er strikket af PixenDK også kendt som Tusindfryd, som er en dansk strikkedesigner. Hun har lavet et væld af flotte opskrifter, som du kan finde under kategorien “Pixen opskrifter”. Hun designer både til både til store og små, men har især et stort udvalg af flotte opskrifter til babyer og børn.

Babytæppe Langeland strikkes frem og tilbage på rundpind, og der afsluttes med en hæklet kant over to omgange.
Størrelsen på tæppet kan let justeres.

Tæppets færdige mål:

Ca. 84 x 123 cm.

Vejledende Garn og forbrug:
Økologisk Sommeruld fra CaMaRose, 70 % Økologisk Merinould + 30 % Økologisk Bomuld, 250 m/50 g.
7 nøgler til angivne mål.

Vejledende Pinde:
Rundpind No. 3.0 100 cm.
Hæklenål No. 3.0

Strikkefasthed:
Babytæppe Langeland vasket og glattet måler 1 mønsterrapport 6.5 cm i bredden og 3.5 cm i højden.

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babytæppe Langeland”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved