Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Plantefarvning – kom godt igang

kr.99,00

Lidt om Plantefarvning – kom godt igang!

Farv med naturens egne farver

Drømmer du om at komme i gang med at farve dit eget garn? Så er denne lille praktiske bog om plantefarvning sikkert noget for dig?

Der er noget magisk ved selv at indsamle planter, farve garn og efterfølgende strikke eller hækle en trøje, et sjal eller et halstørklæde. Naturens farver er bare smukkere og mere miljøvenlige end de kemiske farver. Planterne til farvning er nemme at indsamle i naturen – nogle kan også dyrkes i haven eller købes tørrede. Bogen giver en nem og overskuelig indføring i at plantefarve med naturens planter. Farv garnet hjemme i dit køkken, i en gruekedel eller over et bål eller ildsted ude i haven.

Forfatter til Plantefarvning – kom godt igang er Vibeke Munk, der tidligere var socialrådgiver, men nu har sit eget garnfirma, Garnstyrelsen, der arrangerer kurser og sælger garn.

Bogen berører emner som:

· Hvad er plantefarvning?

· Hvilke planter egner sig til farvning?

· Sådan plantefarver man

· Redskaber til plantefarvning

· Plantefarvning i praksis

Bagerst i Plantefarvning – kom godt igang er et gavnligt skema og planter og indfarvning.

I Tante Grøn CPH har vi arbejdet lidt med solfarvning – en superlet måde at farve garn på. Du kan farve dit eget garn hjemme i din stue, i soveværelse eller i køkkenet – Lige hvor du har lyst. Læs mere her.

Lidt om Tante Grøn CPH

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana I Tante Grøn CPH

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes GarnArwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plantefarvning – kom godt igang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved