Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Det Bedste børnestrik 2-8 år

kr.150,00

DET BEDSTE BØRNESTRIK 2-8 ÅR UDKOMMER DEN 21. AUGUST 2020. FORUDBESTIL I DAG. 

Det Bedste børnestrik 2-8 år af Susie Haumann har fokus på kærligheden og glæden ved strik. At strikke til nogen, man holder af, er simpelthen det bedste der er for Susie. Uanset om det er til egne, andres børn, børnebørn eller nabobørnene – og her er der kærlighed i hver eneste maske. Der er stor fokus på kvaliteten bag hendes opskrifter, hvor det hjemmelavet strik skal kunne bruges i lang tid og senere kunne gå i arv.

Du kan glæde dig til børnestrik til både piger og drenge i alderen 2-8 år, hvor du får 10 strikkeopskrifter, som emmer af det klassiske og anvendelige look. Til hendes opskrifter er der anvendt Isager garn. Hos Tante Grøn CPH finder du et stort udvalg af Isager garn, heriblandt Isager Highland Wool, Silk Mohair og Alpaca 1, Alpaca 2 og Alpaca 3, som passer til de forskellige strikkeopskrifter i Susie Hartmans strikkebog.

Du kan allerede nu forudbestille bogen, så du er én af de første, der har bogen når den udkommer den 21. august 2020. Vi giver dig besked, så snart den er klar til afsendelse eller afhentning til dig.

Om Forfatteren

Susie Haumann begyndte efter arbejde hos Marianne Isager at udgive sin egne strikkeopskrifter, og udgav sin første bog i 2011. Sidenhen har hun skrevet adskillige strikkebøger. Hun beskriver selv sine opskrifter som værende kendetegnet ved enkelhed. Ønsker du at se hendes udvalg af bøger, kan du besøge hendes hjemmeside SusieHaumann.dk. 

Weight 0,4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Det Bedste børnestrik 2-8 år”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved