Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Caia Skulderstrop

kr.199,00

Caia Skulderstrop i eksklusivt læder fra Muud

Aftagelig skulderstrop lavet af kvalitetslæder

Caia skulderstrop er en smuk og enkel rem. Fremstillet af læder af fineste kvalitet, går Caia-remmen ikke på kompromis med komfort eller stil.

Caia er justerbar, så den passer til enhver længde. Praktiskheden er i højsædet i Caias design, da den har metalkroge i hver ende, hvilket gør den aftagelig og nem at sætte på enhver taske, du elsker.

For alle gør-det-selv-elskere derude, er Caia en fantastisk måde at style dine egne strikke-, hækle- eller syprojekter på.

    • Aftagelig skulderrem
    • Justerbar
    • Fremstillet af kvalitetslæder
    • Fantastisk til DIY

Specifikationer:

Længde: 127-150 cm
Bredde: 2 cm
Vægt: 86 gram
Skulderrem: Ja
Materiale: Læder
Plejeinformation: muud Care & Clean

Læder er et naturmateriale, og dets udseende kan derfor variere fra produkt til produkt. Den faktiske produktfarve kan også afvige fra den visuelle repræsentation på denne hjemmeside.

Læs mere om Muud her.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caia Skulderstrop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved