Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Tilbehør

Tilbehør til dit næste strikkeventyr

Står du og mangler de helt rigtige pinde til dit næste strikkeprojekt? Eller er det på tide at få organiseret dine strikketing? Hos Tante Grøn CPH har vi en masse tilbehør i top kvalitet, som er med til at gøre dine strikke- og hækleeventyr en anelse nemmere.

Kom godt igang

Selvom to projekter er vidt forskellige, har de nogle få ting tilfælles. De kræver garn, og det kræver noget at bruge garnet med. Hvis du strikker har du brug for strikkepinde. Hos Tante Grøn CPH har et vi udvalg af forskellige pinde, wires og rundpinde, som helt sikkert passer lige til det projekt, du har i tankerne – ligemeget om du mest er til rundpinde fra Addi eller pinde fra KnitPro. Hvis du er mere til at hækle, har vi selvfølgelig også nogle gode hæklenåle fra Clover, så du kan komme godt igang.

Vi har også et lækkert udvalg af varer fra Cocoknits. Mangler du nye maskemarkører, fordi de gamle langsomt er forsvundet med tiden? eller mangler du nyt tilbehør til at tage med på farten? Så kan Cocoknits helt sikkert tilbyde noget, som du bare ikke kan undvære.

Hos Tante Grøn CPH har vi, udover at have ting til dit strikkeeventyr, og tilbehør som forlænger glæden ved dine projekter, efter du er færdig med dem. Vi tilbyder nemlig uldvaskemiddel til strik, som er med til at bibeholde blødheden i dine strikkeprojekter: Perfekt til at holde dine hjemmestrikkede sweatre, trøjer og veste så gode som nye.

Organisering og opbevaring

Der er intet så tilfredstillende som orden i sine ting. Ingen gider at bruge 10 minutter på at lede efter den rigtige maskemarkør mellem sofapuderne. Ingen gider at tømme sin taske ud på bordet for at finde strikkepindene. Og ingen gider at bruge evigheder på at finde hæklenålen i den rigtige størrelse, selvom man kun kan finde den, der enten er et nummer for stor eller et nummer for lille.  Derfor har vi hos Tante Grøn CPH forskellige tasker og etuier fra Muud i den lækreste kvalitet, så du kan holde dine strikke- og hækleting organiseret. Når du ikke skal bruge tid på, at lede alle dine ting igennem, fordi du præcis ved, hvor du har det hele, kan du i stedet bruge tiden på det, der virkelig tæller; dit projekt.

God service og hurtig levering, når du bestiller hos os online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd om strik og hækling eller hjælp til dit næste projekt.

Læs mere

Åbningstider

Man-Tors: 10.00 – 17.30

Fredag: 10.00 – 18.00

Lørdag: 10.00 – 15.00

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved