Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Eucalan Natural 500 ml: Uldvaskemiddel til strik

kr.192,00

Eucalan Natural uldvaskemiddel 500 ml – perfekt til dine hjemmestrikkede sweatre, trøjer og veste. 

Eucalan Natural er en miljøvenlig uldsæbe til at vaske projekter i uld. Uldvaskemidlet er fri for giftstoffer, blegemidler, fosfater, farvestoffer, optisk hvidt og parfume. Det kan bruges til både hånd- og maskinvask, og er med til at bibeholde blødheden i dine strikkeprojekter. Vi har både 500 ml og 100 ml med neutral duft.

Det er en effektivt uldsæbe, eftersom den ikke kræver at blive skyllet ud. Eucalan Natural er særdeles godt for strikketøjet, da for meget skylning kan have en betydning for udseendet på dit hjemmelavet strik. Det er også med til at bevare lanolinen, der virker blødgørende og beskyttende, så dit strikketøj får en længere levetid. Flaskerne er biologisk nedbrydelige og møl-afvisende, som gør dem til både et bæredygtigt og attraktivt vaskemiddel til dine uldprojekter.

Eucalan anbefales også af PetiteKnit, den populære danske strikkedesigner. Det kan bruges til flere af vores fine uldgarner hos Tante Grøn CPH, som Yaku Uld, Lamauld og Økologisk Hverdagsuld.

Ønsker du mere vejledning ift. brug af uldsæben eller til valg af garn, skal du endelig ikke tøv med at kontakte os på telefon og mail eller komme forbi butikken på Frederiksberg. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste strikke- eller hækleprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eucalan Natural 500 ml: Uldvaskemiddel til strik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved