Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Flight of Stitch Markers (Maskemarkører)

kr.260,00

Om Flight of Stitch Markers fra Cocoknits

Farverige maskemarkører i et bredt udvalg af  farver og former. Pakken inkluderer 120 maskemarkører fordelt i 5 forskellige former fordelt i 6 forskellige farver af hver. De kommer i en fin æske til opbevaring med 5 æsker indeni til hver form, så du altid har dem samlet et sted. Denne pakke giver dig mulighed for at afprøve og eksperimentere med forskellige maskemarkører, så du kan finde lige din favorit.

Disse Flight of Stitch Markers er lavet i nylonbelagt stål. De kan derfor med fordel bruges sammen med Maker’s Keep fra Cocoknit – Et armbånd med en magnet på, der gør, at du nemt kan holde styr på dine Split Ring Markers. Materialet er stærkt, men fleksibelt, hvilket gør at du kan tilpasse dem i størrelsen, så det passer til det garn, du arbejder med.

Maskemarkører bruges til at markere områder i dit strikketøj, som du skal være ekstra opmærksom på. Det kunne være til markeringer af indtagninger, udtagninger, runder og maskemønstre. Cocoknits har lavet en fin guide til deres 8 forskellige maskemarkører, hvor 5 af dem findes i denne pakke. Den kan læses ved at klikke på linket her: How to Choose the Best Stitch Markers for Your Project. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os i Tante Grøn CPH, hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at rådgive dig med et smil på læben.

Materiale: Nylanbelagt stål

Pakkens indhold:

  • 24 Split ring markers. (4 af hver farve)
  • 24 Triangle stitch markers, som passer til 5,5 mm pinde eller mindre. (4 af hver farve)
  • 24 Small stitch markers, som passer til 4,5 mm pinde eller mindre. (4 af hver farve)
  • 24 Original stitch markers, som passer til 9 mm pinde eller mindre. (4 af hver farve)
  • 24 Jumbo stitch markers, som passer til 16 mm pinde eller mindre. (4 af hver farve)

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cocoknits Flight of Stitch Markers (Maskemarkører)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved