Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Finurlig Strik af Vivian Højbro

DKK299,00

Om Finurlig Strik

Strikdesigner Vivian Høxbro præsenterer her otte nye teknikker, der bygger på striber, tern, tre-firkanter, vinkler, siksak, muslinger og cirkler. I sin legende tilgang til strikning sætter hun de enkelte figurer sammen til legoklodser til beklædning og boligtilbehør.

Finurlig Strik indeholder 16 opskrifter på bluser og veste, sjaler og tørklæder, jakker og puder. Teknikkerne forklares i otte skoler med en strikkeprøve og trin for trin-fotos, så du selv kan lege videre og komponere egne designs.

Bogen kommer som hard cover med 200 sider. Det er den perfekte kaffebordsbog, da den har et skønt, enkelt design i flotte lyse toner af grøn og blå. Du kan derfor sagtens lade den ligge og pynte fremme i stuen, selv når du ikke bruger den.

ISBN: 9788740667844

I bogen bliver der blandt andet brugt garn som uldgarnet Pernilla fra Filcolana, Yaku fra Camarose af 100% merino uld og den populære Silk Mohair fra Isager, som alle er garner vi forhandler hos Tante Grøn CPH.

Vil du se mere fra Vivian Høxbro kan du tjekke hendes egen hjemmeside ud her.

Vægt 1.0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Finurlig Strik af Vivian Højbro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved