Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Anker Tee

3 Favoritter til Foråret

Forårsfavoritter hos Tante Grøn CPH

Foråret har ramt os, og sommeren nærmer sig. Det betyder (forhåbentligt) solskin og varme dage. De vamsede sweatre og uldne sokker skubbes bagerst i skabet, mens sommerkjoler og t-shirts endnu engang finder vejen frem til frontlinjen. Men det betyder ikke, at strikkeriet skal sættes på pause – tværtimod. Et nyt projekt på pindene, mens du varmer dig i en solstråle i haven eller på altanen; Vi kan næsten ikke komme i tanke om noget, vi hellere vil. Og det vil selvfølgelig være oplagt med et strikketøj, du kan få glæde af sommeren over.

Vi har derfor hos Tante Grøn CPH udvalgt vores tre favoritter til foråret, som vi synes, er værd at få på pindene.

Anker Tee fra PetiteKnit

PetiteKnit Anker Tee

Anker Tee fra PetiteKnit er det helt store hit for tiden. En skøn t-shirt med flotte detaljer over skuldrene og brystet, samt kanter.

Trøjen strikkes oppefra og ned i Elise fra Permin, som er et lækkert bomuldgarn. Elise er et utroligt blødt garn, da der er spundet 10% cashmere ind i tråden. Det er derfor et ideelt garn til tøj.

Opskriften fåes fra XS helt op til 5XL, hvor prisen ligger mellem 292,- og 544 kr,- alt efter størrelse.

Du kan finde den lige her.

Lathyrus fra Filcolana

Lathyrus

Denne feminine og detaljerige sommertop fra Filcolana er inspireret af den velduftende Lathyrus blomst. Toppen er ærmeløs, hvilket gør den perfekt til solrige forårs og sommerdage.

Lathyrus er strikket i  Merci fra Filcolana, som er et garn af 50% superwashbehandlet uld og 50 % primabomuld. Sommertoppen er derfor ikke for varm til brug om sommeren.

Opskriften fåes fra S op til L, hvor prisen ligger mellem 220,- og 275 kr,- alt efter størrelse.

Du kan finde den lige her.

Svinkløv fra Susie Haumann

Svinkløv

Svinkløv fra Susie Haumanns nye bog er sød sommer t-shirt, strikket i Silk Mohair fra Isager, som er en lækker, blød og blankt mohair. Garnet er 70% Super Kid Mohair og 30% Silke

Opskriften fåes fra S op til XL, hvor prisen ligger mellem 216,- og 288 kr,- alt efter størrelse.

Svinkløv kan ikke købes som en selvstænding opskrift, men kan kun findes i bogen Strik til Sommer af Susie Haumann. Vi har dog lavet et garnkit til trøjen, som du finder lige her.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Workshop i broderi

Lidt om Workshop i broderi med Jena Kofoed Har du styr på de forskellige broderisting. Ellers har du nu muligheden for, at få grundlæggende kendskab

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved