Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Lathyros fra Filcolana

DKK 220 - 275,-

Merci fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: S: 4 ngl., (M): 4 ngl., L: 5 ngl. eller (XL) 5 ngl.
Qty:-+

Lathyros fra Filcolana – en feminin sommertop

Du kan downloade opskriften til Lathyros fra Filcolana gratis på deres side her.

Design af Hanne Rimmen

Denne feminine og detaljerige sommertop er inspireret af den poetiske og velduftende Lathyrus, der fylder haven med sødme og poesi. Toppen er strikket i garnet Merci fra Filcolana hvilket gør at sommertoppen ikke er for varm til brug om sommeren. Lathyros sommertop er på billedet strikket i Merci fra Filcolana i farve 609 (Rosehip) men du kan vælge lige den farve der passer dig.

I opskriften skal du bruge rundpind 3 mm, 80-100 cm og rundpind 2 mm, 60 cm. Hvis du mangler rundpinde kan du finde vores udvalg af kvalitetspinde under kategorien pinde i garn eller her.

Garn: Merci
Størrelser: S (M) L (XL)
1. udgave: januar 2021

Lidt om Merci

Merci fra Filcolana er en dejlig blød blanding af primabomuld og superwash behandlet uld. Merci fra Filcolana er 4-trådet og blandingen gør garnet særdeles velegnet til at strikke eller hækle tøj.  Specielt til tøj der ikke skal være alt for varm og samtidig skal være blødt, holdbart og lækkert. Den lange løbelængde giver også et fint resultat, som er perfekt til babytøj og sommertøj på pind 3,0 mm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lathyros fra Filcolana”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved