Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strands of Joy af Anna Johanna

kr.270,00

Out of stock

Om Bogen

Strands of Joy indeholder 20 alsidige strikkedesigns. Bogen har opskrifter på alt fra trøjer og cardigans til en elegant kjole til en pullover til de mindste i familien. Opskrifterne strikkes problemfrit oppefra og ned. Der er både opskrifter til sofaen, når du sidder og ser TV, og opskrifter som kræver lidt mere opmærksomhed gennem strikkeprocessen. Så du kan bagende på et nyt, nemt projekt i to farver eller slå dig løs mere komplicerede projekter, der kræver, at du holder fokus. Bogen indeholder opskrifter til voksne trøjer og cardigans i størrelserne XXS til 5XL.

  • Hardback Cover
  • Sprog: Engelsk
  • Sider: 172
  • Størrelse: 21 cm x 27,5 cm

Du kan se udvalget af opskrifterne i bogen her.

Om Anna Johanna

Anna Johanna er en strikdesigner. Hun kommer fra Muurame, Central Finland. Hun er kendt for sine ofte romantiske strik. Hun har en stor kærlighed for detaljer, teksturer og farver, hvilket ses i hendes flotte designs. Siden 2020 har denne tidligere statistiker designet strikkeopskrifter på fuld tid. Strands of Joy (finsk titel Onnensäikeitä) er hendes debutbog.

Weight 0,4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strands of Joy af Anna Johanna”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved