Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Maker’s Keep (Armbånd) – Mint

kr.245,00

Om Maker’s Keep fra Cocoknits

En af de mange fordele ved strikning er, at du kan tage det med dig overalt. Men som tiden går bliver flere og flere småting løbende væk. Der vil Maker’s Keep fra Cocoknits gøre det en smule nemmere for dig at holde orden i dine ting. Cocoknits har designet et fedt armbånd i silicone med en magnet i midten. Det er et one size armbånd, som passer alle takket være slap-on teknikken. Du kan både bruge det som armbånd, eller blot have det liggende i din strikketaske, for at holde dine ting samlet og organiserede.

Maker’s Keep er perfekt til at holde styr på alle dine magnetiske småting, især maskemarkører fra Cocoknits er perfekt med dette armbånd. Men det er ikke kun begrænset til brug ved strikning. Brug til det at holde styr på dine nåle, når du syer. Brug det til at holde styr på dine papirclips på kontoret. Brug det til at holde hårnåle, når du sætter hår. Eller brug det til søm når du hænger et billede op derhjemme. Kun fantasien sætter grænser for dit brug af Maker’s keep.

Udover magneten på armbåndet, er der også en praktisk målebånd på bagsiden som både kan måle i centimeter og inches.

Mål på armbånd: 25,4 cm x 1,9 cm

Mål på magnet: 3.8 cm x 3,8 xm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cocoknits Maker’s Keep (Armbånd) – Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved