Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Precious Metal Stitch Markers (Maskemarkører)

kr.115,00

Om Precious Metal Stitch Markers fra Cocoknits

Fine maskemarkører fra Cocoknits i forgyldt design. Pakken inkluderer 54 maskemarkører fordelt i 3 forskellige modeller og 3 forskellige farver. De kommer i en lille fin æske til opbevaring, så du altid har dem samlet et sted.

I pakken får du:

  • 18 large round stitch marker, som passer til 10 mm pinde eller mindre. (Henholdsvis 6 af hver i farverne guld, sølv og kobber)
  • 18 small round stitch marker, som passer til 5.5 mm pinde eller mindre. (Henholdsvis 6 af hver i farverne guld, sølv og kobber)
  • 18 Opening stitch markers, som passer til 8 mm pinde eller mindre. (Henholdsvis 6 af hver i farverne guld, sølv og kobber)

Disse Precious Metal Stitch Markers er lavet i stål. De kan derfor med fordel bruges sammen med Maker’s Keep fra Cocoknit – Et armbånd med en magnet på, der gør, at du nemt kan holde styr på dine Split Ring Markers. 

Maskemarkører bruges til at markere områder i dit strikketøj, som du skal være ekstra opmærksom på. Disse fra Cocoknits egner sig især til markeringer af indtagninger, udtagninger, runder og maskemønstre. Cocoknits har lavet en fin guide til 4 forskellige måder, man kan bruge deres maskemarkører på, og den kan læses ved at klikke på linket her: 4 Ways to Use Split Ring Markers. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os i Tante Grøn CPH, hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at rådgive dig med et smil på læben.

Materiale: Forgyldt stål

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocoknits Precious Metal Stitch Markers (Maskemarkører)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved