Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Accessory Roll

kr.459,00

Om Accessory Roll fra Cocoknits

Med denne fine Cocoknits Accessory Roll er det slut med at opbevare dine små strikkeværktøjer i små tasker, bokse eller penalhuse. Den giver dig muligheden for at organisere dine småting uden frygt for at de bliver væk i rodet. Denne fine opbevaringsrulle har fire aftagelige rum, som nemt åbnes og lukkes. Hver rum er formet i en symmetrisk trekant, hvilket giver opbevaringsrullen en flot kvadratisk facon, når det er lukket. Ved at have fire forskellige rum frem for ét stort, får du nemmere ved at organisere dine ting. Du undgår derfor at skulle lede igennem et stort rod for at finde lige den ting du mangler.

Accessory Roll fra Cocoknits er et must have, hvis du gerne vil holde dine småting organiseret. Den er ikke større end du kan have den i din strikketaske og tage den med på farten. Hver rulle kommer med fire forskellige farver elastikker til at holde rullen lukket, så du altid har styr på dine ting. Hvis du vil have mest muligt ud af din opbevaringsrulle fra Cocoknits, kan du med fordel læse Cocoknits egne tips til opbevaring: 3 Tips for Storing Knit Tools with the Accessory Roll. 

Materiale: Robust Papir som tåler vask.

Rullens mål: 16,5 cm x 6,3 cm x 6,3 cm

Rummenes mål: 14,5 cm x 4,5 cm x 2,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocoknits Accessory Roll”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved