Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Billie etui

kr.899,00

Billie etui er et flot læderetui til hæklenåle, strikkepinde og småt tilbehør.

Billie er et smukt læderetui fra muud, der holder dit strikke- og hækleværktøj pænt organiseret – uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. Etuiet er ekspertfremstillet af blødt kvalitetslæder og er et sandt must-have for alle, der elsker at hækle eller strikke – uanset om du er erfaren eller ny i håndværket.

Det smukke læderetui vil give plads til de fleste af dine væsentlige ting. Designet med praktiske rum og lommer, sikrer den stilfuld opbevaring af dine strikkepinde, hæklenåle og tråde. Samtidig sørger de indvendige lommer for, at du har plads til alle dine strikke- og hækleforestillinger såsom saks, målebånd og maskemarkører. Etuiet har også to større lommer med lynlåslukning.

Billie-etuiet er, når det er åbent, 38cm X 28cm og lukkes med en knap i to størrelser.

• Kvalitetslæder
• Knaplukning
• 19 lommer til strikkepinde og hæklenåle
• 2 indvendige lommer med knaplukning
• Små huller til nåle
• 2 større lommer med lynlåslukning

Specifikationer:
Åben
Længde: 38 cm
Bredde: 28 cm
Lukket
Længde: 19 cm
Bredde: 14 cm

Skulderrem: Nej
Materiale: Læder
Foring: Nej
Plejeinformation: muud Care & Clean

Kom godt igang

Selvom to projekter er vidt forskellige, har de nogle få ting tilfælles. De kræver garn, og det kræver noget at bruge garnet med. Hvis du strikker har du brug for strikkepinde. Hos Tante Grøn CPH har et vi udvalg af forskellige pinde, wires og rundpinde, som helt sikkert passer lige til det projekt, du har i tankerne – ligemeget om du mest er til rundpinde fra Addi eller pinde fra KnitPro. Hvis du er mere til at hækle, har vi selvfølgelig også nogle gode hæklenåle fra Clover, så du kan komme godt igang.

Vi har også et lækkert udvalg af varer fra Cocoknits. Mangler du nye maskemarkører, fordi de gamle langsomt er forsvundet med tiden? eller mangler du nyt tilbehør til at tage med på farten? Så kan Cocoknits helt sikkert tilbyde noget, som du bare ikke kan undvære.

Hos Tante Grøn CPH har vi, udover at have ting til dit strikkeeventyr, og tilbehør som forlænger glæden ved dine projekter, efter du er færdig med dem. Vi tilbyder nemlig uldvaskemiddel til strik, som er med til at bibeholde blødheden i dine strikkeprojekter: Perfekt til at holde dine hjemmestrikkede sweatre, trøjer og veste så gode som nye.

God service og hurtig levering, når du bestiller hos os online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd om strik og hækling eller hjælp til dit næste projekt.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billie etui”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved