Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Betina etui

kr.549,00

Smukt etui til dine udskiftelige strikkepinde

Beskrivelse:
Betina fra muud er den perfekte accessory til dig, der gerne vil have styr på dine udskiftelige strikkepinde og wirer.

Med Betina ved du altid, hvor du har dit udstyr, og du kan du lynhurtigt danne dig et overblik over det – både derhjemme og på farten. Etuiet er nemlig designet med 9 store og 14 mindre, som giver dig god plads til dine redskaber.

Etuiet er håndlavet i blødt kvalitetslæder, som kun bliver smukkere med tiden. Pindeetuiet lukkes med en trykknap, så dit strikkegrej bliver i etuiet, når det ligger i en taske. Trykknappen kan lukkes i to størrelser, så du kan vælge den, der passer til dit indhold.

• Ægte læder
• 9 store rum
• 14 mindre rum
• Lukkes med trykknap, 2 størrelser

Specifikationer:
Højde: 18 cm
Dybde: 5 cm
Længde: 13 cm
Skulderrem: Nej
Materiale: Læder
Foret: Nej
Plejevejledning: muud Care & Clean

Læder er et naturprodukt. Derfor kan udseendet variere fra produkt til produkt. Ligeledes kan farvegengivelsen på webshoppen variere fra det produkt, du modtager.

Du kan læse mere om Muud og deres flotte tasker og etuier her.

Kom godt igang

Selvom to projekter er vidt forskellige, har de nogle få ting tilfælles. De kræver garn, og det kræver noget at bruge garnet med. Hvis du strikker har du brug for strikkepinde. Hos Tante Grøn CPH har et vi udvalg af forskellige pinde, wires og rundpinde, som helt sikkert passer lige til det projekt, du har i tankerne – ligemeget om du mest er til rundpinde fra Addi eller pinde fra KnitPro. Hvis du er mere til at hækle, har vi selvfølgelig også nogle gode hæklenåle fra Clover, så du kan komme godt igang.

Vi har også et lækkert udvalg af varer fra Cocoknits. Mangler du nye maskemarkører, fordi de gamle langsomt er forsvundet med tiden? eller mangler du nyt tilbehør til at tage med på farten? Så kan Cocoknits helt sikkert tilbyde noget, som du bare ikke kan undvære.

Hos Tante Grøn CPH har vi, udover at have ting til dit strikkeeventyr, og tilbehør som forlænger glæden ved dine projekter, efter du er færdig med dem. Vi tilbyder nemlig uldvaskemiddel til strik, som er med til at bibeholde blødheden i dine strikkeprojekter: Perfekt til at holde dine hjemmestrikkede sweatre, trøjer og veste så gode som nye.

God service og hurtig levering, når du bestiller hos os online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd om strik og hækling eller hjælp til dit næste projekt.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Betina etui”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved