Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Barnevest med mønsterstrik

DKK 40 - 140,-

Prisen på opskriften er DKK 40. Vælg garn efter den ønskede størrelse nedeunder. Se garnforbruget ved den angivne størrelse.
Dansk Pelsuld 8/2
Garnforbrug til størrelse 2 år: 1 nøgler, 3 år: 2, 4 år: 2 nøgler
Qty:-+

Lidt om Barnevest med mønsterstrik – snoninger og ret/vrang mønster:

Barnevest med mønsterstrik – snoninger og ret/vrang mønster i Dansk Pelsuld 8/2 er en spændende lun vest designet af Karen-Maria Grau og strikket i Dansk Pelsuld 8/2 Blommen farve 14 med et meget spændende mønster. Vesten strikkes nedefra og op.

Størrelser: Ca. 2 (3) 4 år.

Mål: Overvidde: Ca. 64 (68) 72 cm. Længde: ca. 30 (32) 34 cm.

Garn: Dansk Pelsuld 8/2. Løbelængde: 400 m/100g.

Garnforbrug: Ca. 100 ( 150) 200 g.

Pinde: Nr. 3, hjælpep til snoninger, lille rundp nr. 3 til halskant.

Lidt om Dansk Pelsuld 8/2: 

(Den tynde) fra Hjelholts Uldspinderi, som Barnevest med mønsterstrik i Dansk Pelsuld er strikket af det skønne glansfulde uld fra det Gotlandske Pelsfår. Hjelholt Uldspinderi opkøber hvert efterår det nyklippet uld fra de danske Gotlandske Pelsfår. Desuden supplerer de med tilsvarende uld af høj kvalitet fra Sverige. Deres skønne uld bliver håndsorteret og forarbejdet på deres spinderi.

Den gotlandske pelsuld findes i forskellige grå nuancer, og netop farvningen på disse grå nuancer giver garnet sit helt særegne fantastiske farvespil. De lysere farver er farvet på den lysegrå pelsuld, imens de mørkere farves på den mellemgrå, eller helt mørke pelsuld.

Den Gotlandske pelsuld er en meget glat og glansfuld uldfiber. For at opnå kvalitetsgarnet Dansk Pelsuld 8/2, har Hjelholts Uldspinderi blandet pelsulden med lidt blød merino. Merinoulden som anvendes kommer fra de Britiske Falklandsøer, hvor der pga. klimaet er optimale betingelser for en dyreetisk produktion af merinould.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som Barnevest med mønsterstrik – snoninger og ret/vrang mønster, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes GarnArwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,500 kg
Størrelse

2, 3, 4

Overvidde i cm

64, 68, 72

Hel længde i cm

30, 32, 34

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barnevest med mønsterstrik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved