Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Addi CraSy Trio

kr.209,00kr.219,00

Addi CraSy Trio

Strikrevolutionen i små runder! Med dette 3-delte sæt af fleksible pinde med dobbelte ender, kan du strikke selv de mindste diametre uden at blive træt. Med Addi CraSy Trio fordeles maskerne fordeles to nåle og strikkes derefter med den tredje. Det betyder, at der kun er to pindeskift per omgang.

Med dette sæt har du ca. 21 cm pinde i alt med 2 buede basisspidser og en lace-spids. De forskellige spidser gør, at du kan bruge alt slags garn med disse pinde. Alle tre nålespidser er ca. 85 mm lange og sættet er tilgængeligt i flere forskellige størrelser.

Nålene er fremstillet i Tyskland.

Addi: En Gammel Kending

Vi har ført Addis strikkepinde og rundpinde i mange år og vi må sige at det er der en grund til. Addis pinde er utrolig holdbare og æstetisk pæne med deres enkle look. Hvis du ikke tidligere har brugt pinde fra Addi, så er det en anbefaling fra vores side som en tilføjelse til din pindebeholdning.

Vi har et udvalg af forskellige strikkepinde fra Addi. Blandt andet de populære rundpinde, eller det firkantede rundpinde, Addi Novel. Derudover har vi også et udvalg af de lækre pinde fra KnitPro. Du kan tjekke vores andre pinde ud her.

Weight 0,05 kg
Addi CraSy Trio

, , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Addi CraSy Trio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved