Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Addi Rundpinde 80 cm

kr.62,00kr.135,00

En Gammel Kending

Vi har ført Addis strikkepinde og rundpinde i mange år og vi må sige at det er der en grund til. Addi Rundpinde er utrolig holdbare og æstetisk pæne med deres enkle look. Hvis du ikke tidligere har brugt rundpinde fra Addi så er det en anbefaling fra vores side som en tilføjelse til dit pindebeholdning. Addi Rundpinde 80 cm har en messing tip og er belagt med bronze. Den guld wire der løber imellem de to pinde er fleksibel og kommer i flere længder. Her er den på 80 cm men vi har den også i 40 og 60 cm.

Pindende har et hulrum i midten der leder varmen væk og gør dem lette i brug. Rundpinde fra Addi er i metal og fri for nikkel. De har et alsidig formål. Det er efterhånden blevet normen at strikke med rundpinde fremfor almindelige pinde, så får man her en rundpind der holder.  “Luksus for hænderne” er Addis motto, et firma der har specialiseret sig i håndarbejdsredskaber med fokus på brugbarhed, komfort og nytteværdig. Vi har rundpinde fra Addi i 40, 60 og 80 cm i tykkelse; 2, 2½, 3, 3½, 4, 5, 5½, 6, 7, 8, 9, 10, 12 og 15 mm.

Hvis du er på udkig efter rundpinde så kan vi også varmt anbefale vores rundpinde fra KnitPro i træ også er rigtig behagelige og lette i brug. De har andet og flot look.

 

Weight 0,05 kg
Addi Rundpind Størrelse

, , , , , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Addi Rundpinde 80 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved