Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

KnitPro Symfonie Double Pointed 20cm

kr.93,00kr.133,00

KnitPro Symfonie Double Pointed 20cm

KnitPro Symfonie Double Pointed er produceret i indfarvet birketræ der giver en betydelig styrke samtidig med at de er lette i hånden. Strikkepindende er desuden bløde og glatte at holde på og behageligt varme, takket være birketræet.

KnitPro Symfonie Double Pointed 20cm er den lange udgave, da de også kan fåes med en længde på 15cm. Dem kan du finde her.

KnitPro

Vi anbefaler KnitPro på grund af deres høje kvalitet og deres flotte look i skønne farver. KnitPro Strømpepinde har desuden været en del af vores sortiment i mange år og er en favorit hos vores kunder. Deres skønne regnbuefarvede pinde er en sand fryd at bruge og hører til enhver strikkers beholdning. Strikkepinde fra KnitPro er efter vores mening en rigtig god investering til din strikkekurv da de holder længe og er en stor fornøjelse at bruge.

Weight 0,05 kg
KnitPro Strømpepind 20cm

, , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KnitPro Symfonie Double Pointed 20cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved