Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Kort KnitPro Symfonie Udskiftelig Rundpind

kr.68,00kr.93,00

Kort KnitPro Symfonie udskiftelige Rundpinde

De korte udskiftelige rundpinde, Kort KnitPro Symfonie, er lavet af birketræ og er et unikt system med udskiftelige wire der kommer i forskellige længder. Det betyder at de nemt kan pakkes sammen og tages fra hinanden så de passer fint ned i dit etui. Pindende er produceret i indfarvet birketræ der giver en betydelig styrke samtidig med at de er lette i hånden. Strikkepindende er desuden bløde og glatte at holde på og behageligt varme, takket være birketræet. Det er nemt at skrue rundepindewire på rundpindende med en let samling der giver et godt flow når du strikker.

Husk at du skal tilkøbe wire i den længde du ønsker; wirene kommer i 40, 50, 60, 80, 100, 120 og 150 cm

KnitPro

Vi anbefaler KnitPro på grund af deres høje kvalitet og deres flotte look i skønne farver. KnitPro Symfonie har desuden været en del af vores sortiment i mange år og er en favorit hos vores kunder. Deres skønne regnbuefarvede pinde er en sand fryd at bruge og hører til enhver strikkers beholdning. Strikkepinde fra KnitPro er efter vores mening en rigtig god investering til din strikkekurv da de holder længe og er en stor fornøjelse at bruge.

Weight 0,05 kg
Kort KnitPro Størrelser

, , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kort KnitPro Symfonie Udskiftelig Rundpind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved