Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Pixen dk - Tweedie Sweater

11 børnestrik og babystrik favoritter fra Pixen dk

Pixen dk eller Wenche Steensen er en dygtig dansk strikkedesigner, der designer både tøj til voksne, børn og babyer. Vi har i denne artikel valgt at fremhæve nogle børnestrik og babystrik favoritter, hvor der både er noget til nybegynderen og den mere garvede strikker. Pixen dk er især glad for garn fra CaMaRose, heriblandt Yaku uld, Lamauld, Lamatweed og Økologisk Sommeruld, som Tante Grøn CPH alt sammen forhandler.

Læs også: 7 gode tips til når du skal lære at strikke

11-babystrik-og-børnestrik-favoritter-fra-pixen-dk

1. Fin og enkel cardigan til børn: Let og lun Cardigan

Nogle gange er det mest simple udtryk så fint i sig selv, at man ikke behøver alverdens detaljer og hurlumhej. Den lette og lune cardigan fra Pixen dk er et bevis på det, som passer perfekt til de helt små. Modellen strikkes oppefra og ned i glatstrik med minimal montering. Cardiganen er strikket i Yaku uld.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let og Lun cardigan Påskestrik er færdig i str. 3 mdr. @pixendk har designet en lille “Top-Down” strikket trøje i det bløde Yaku uld fra @camarosedk – den kan strikkes i størrelse 0-24 mdr i det sødeste mønster. Light and Warm cardigan Easter Knitting is ready to wear in a size 3 months. @pixendk has designed a Top-Down sweater knitted in the soft merino Yaku from @camarosedk – the pattern includes sizes 0-24 months and pattern is available via Ravelry in English. #tantegrøncph #copenhagen #garn #yarn #strikkeopskrifter #knittingpatterns #hygge #thatsdarling #strik #strikk #knitting #tricoter #neuloa #neuleet #sticka #prjóna #garnbutik #yarnstore #københavn #copenhagen @camarosedk #camarose #snefnug #stjernestøv #knittersofinstagram #pixendk #camarosedk #yaku

Et opslag delt af Tante Grøn CPH (@tantegroencph) den

Sværhedsgrad: Let

Køb opskriften: Let Og Lun Cardigan

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200 m/50 g Yaku 100% Merino uld fra CaMaRose

Mål: Str. (0) 1 (3) 6 (9) 12 (18) 24 Mdr.

Vejledende Garnnøgler: (2) 2 (3) 3 (4) 4 (5) 5

2. Det perfekte sommerprojekt: Baby yndlings cardigan

Baby Yndlings Cardigan (0-3 år) er en skøn cardigan, der er et forholdsvis nemt strikkeprojekt. Modellen strikkes i to tråde garn samtidig, oppefra og ned. Cardiganen fungerer både til drenge og piger og er en sød barsels- eller fødselsdagave. Pixen dk har strikket den i Yaku uld, som alternativt kan strikkes i PimaBomuld eller Økologisk Sommeruld.

Sværhedsgrad: Let

Køb opskriften: Baby Yndlings Cardigan

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200 m/50 g Yaku 100% Merino uld fra CaMaRose 

Mål: Str. 0 (6) 9 Mdr. (1) 2 (3) År

Vejledende Garnnøgler: 3 (3) 4 (4) 5 (5)

3. Den perfekte Barselsgave

Pixen dk har gjort det nemt for dig, der mangler en sød og nem hjemmelavet barselsgave, hvor du kan hapse opskriften på en fin babyvest og små futter til. Det er perfekt til størrelse 0 – 36 måneder. På hendes blog Tusindfryd finder du en gratis opskrift på fineste små futter – og de er slet ikke er til at stå for. Modellen er strikket i Yaku uld.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barselstrik og små futter Så blev det søde sæt klar. Dette sæt er strikket af Tante Lissi og opskriften hedder Barselsgave og er fra @pixendk. På bloggen Tusindfryd / @pixendk finder du en gratis opskrift på de yndigste små futter. Har dem stående igen her i butikken – super nuttede og en god lille gave. The sweet little vest and baby shoes are ready. It is made by Auntie Lissi and the pattern is called “Barselsgave” and is from the designer @pixen.dk On Tusindfryd’ blog /@pixendk you Can find a free pattern for the cutest ever baby booties. They are right here in the shop and a great homemade gift. #tantegrøncph #copenhagen #garn #yarn #strikkeopskrifter #knittingpatterns #hygge #thatsdarling #strik #strikk #knitting #tricoter #neuloa #neuleet #sticka #prjóna #garnbutik #liberty #yarnstore #københavn #copenhagen #yakuuld#yaku @camarosedk #pixendk

Et opslag delt af Tante Grøn CPH (@tantegroencph) den

Sværhedsgrad: Let

Køb opskriften: Barselsgave

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200 m/50 g Yaku 100% Merino uld fra CaMaRose 

Mål: Str. 0 (3) 6 (9) 12 (18) 24 (36) Mdr.

Vejledende Garnnøgler:

Vest: 1 (2) 2 (2) 2 (2) 3 (3)
Futter: 1 nøgle i alle str.

4. En personlig farvebasker: Stribet Lama

Den stribet lama fra Pixen dk er en af vores personlige favoritter, da man ikke kan blive andet end glad, når man ser sådan en skøn sammensætning af farver. Det gode ved denne strik er at du helt selv bestemmer, hvilke farver du vil bruge og dermed kan lege med sjove farvekombinationer. Det er en fin basissweater med raglanærmer, som er strikket i Lamauld fra CaMaRose. Det er perfekt til de koldere sommeraftenener eller efterårsmånederne.

Ønsker du at vide mere om farvekombinationer til strik, læs med her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stribet Lama fra @pixendk Det er sjovt at lege med farver til striber. Synes denne er usædvanlig vellykket og garnet er jo både blødt og varmt: #Lamauld til pinde 5 fra @camarosedk Størrelsen spænder fra 1-8 år. Stribet Lama by @pixendk It is so fun to Play with colours for stripes. We think this one is very handsome and the yarn is so soft and warm: Lamauld for needles no. 5 fra @camarose.dk. The sizes are 1-8 years #tantegrøncph #copenhagen #garn #yarn #strikkeopskrifter #knittingpatterns #hygge #thatsdarling #strik #strikk #knitting #tricoter #neuloa #neuleet #sticka #prjóna #garnbutik #laine #pixendk #snefnug #camarose #lamauld

Et opslag delt af Tante Grøn CPH (@tantegroencph) den

Sværhedsgrad: Let

Køb opskriften: Stribet Lama

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 100 m / 50 g Lamauld fra CaMaRose

Mål: Str. 1 (2) 4 (6) 8 År

Vejledende Garnnøgler: Se specifikke antal her.

5. Uld-favoritten: Tweedie Sweater

Er du udkig efter en sød, nordisk inspireret sweater til børn, behøver du ikke lede videre. Tweedie sweateren er perfekt til de koldere efterårsmåneder, og strikkes fra 1-12 årige. Det er en nem og hyggelig sweater at strikke, som skal strikkes nedefra og op. Til sweateren er der brugt Lamatweed og Lamauld fra CaMaRose.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tweedie Sensommerens første design fra @Pixendk er landet: Tweedie. Vi har strikket en str. 4 år op her, men den kan strikkes fra 1-12 år. Se den i to farver – begge er forrygende. Og så passer de jo perfekt til Fars trøje: Hr. Nielsen. Nyd dem alle her i løbet af dagen 😇 Garnet er Lama Tweed fra @camarosedk. Vi har alle Garner fra Camarose her The first late summer design by @pixen.dk are in the shop: Tweedie for a size 4 years #tantegrøncph #copenhagen #garn #yarn #strikkeopskrifter #knittingpatterns #hygge #thatsdarling #strik #strikk #knitting #tricoter #neuloa #neuleet #sticka #prjóna #garnbutik #pixendk #tusindfryd #camarosedk #lamatweed

Et opslag delt af Tante Grøn CPH (@tantegroencph) den

Sværhedsgrad: Medium

Køb opskriften: Tweedie Sweater

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 100 m / 50 g Lamatweed og/eller Lamauld fra CaMaRose

Mål: Str. 1 (2) 4 (6) 8 (10) 12 År

Vejledende Garnnøgler:
Bundfarve 3 (4) 5 (5) 6 (7) 8
Mønsterfarve: Farve 1, 2 og 3: 1 nøgle

6. Den elastiske strik: StrutTop

Struttoppen fra Pixen dk er perfekt til de helt små op til 2-3 år. Det er en dejlig sommertop, hvor der er masser af rummelighed og elastisk på bullen med et fint strut. Der er minimal monteringsarbejde, og skal strikkes nedefra og op. Den er strikket i Økologisk Sommeruld. 

Sværhedsgrad: Medium

Køb opskriften: StrutTop

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 230m / 50g Økologisk Sommeruld fra CaMaRose

Mål: Str. 0 (3) 9 (18) Mdr. 2 År

Vejledende Garnnøgler: 1 (2) 2 (2) 2

7. Sødeste legekjole til de små: Eloise Kjole

Denne fine sag er en meget bevægelig og rummelig kjole, som gør Eloise kjolen til den perfekte tumle- og legekjole. Den kan strikkes fra 3 måneder op til 6 år, og strikkes nedefra og op i glatstrik. Den passer fint til både hverdagsbrug og til festlige arrangementer. Til modellen er der brugt Yaku uld fra CaMaRose, og alternativerne her er Pimabomuld eller Økologisk Sommeruld.

Sværhedsgrad: Medium

Køb opskriften: Eloise Kjolen

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200m/50g Yaku 100% merinould fra CaMaRose

Mål: Str. 3 (6) 12 Mdr. (2) 4 (6) År

Vejledende Garnnøgler: 3 (3) 4 (5) 6 (6)

8. Det perfekte tilbehør: Baby tæppe Augusta

Om du er baby, barn eller voksen, er det altid dejligt at vikle sig ind i et blødt tæppe. Baby tæppet Augusta er designet til de helt små, men kan nemt justeres til junior eller voksne ved at tilføje flere garnnøgler. Det er ifølge Wenche inspireret af efterårets tegn som kastanjer, løvfald og regn. Det er strikket i Økologisk Sommeruld og hun har lavet den i en farven Mørk Sennep 2036.

Sværhedsgrad: Avanceret

Køb opskriften: Baby Tæppe Augusta

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 230 m / 50 g Økologisk Sommeruld fra CaMaRose

Mål: Ca. 76 x 101 cm, målt efter vask og blokning.

Vejledende Garnnøgler: 5

9. Blødeste Sweater: Darling

Darling sweateren er en af de sweatre til både baby og junior, som kræver lidt mere avanceret teknik, da den tager udgangspunkt i opslagsteknikken usynlig opslagning, også kaldet provisional cast on. Den strikkes stort set i glatstrik, på nær forstykket som strikkes i hulmønster. Hertil har Pixen dk brugt garnet Snefnug fra CaMaRose, som er en blød og lækker kombination af alpaca, bomuld og merinould. Farven hun har brugt til denne fine sweater er Lys Rosa 7357.

Sværhedsgrad: Medium

Køb opskriften: Darling Sweater

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 110 m / 50 g Snefnug fra CaMaRose

Mål: Str. 1 (2) 4 (6) 8 (10) 12 År

Vejledende Garnnøgler: 4 (5) 5 (6) 7 (7) 8

10. Smart i en fart: Carl Sweater

Leder du efter en smart og varm børne- eller juniorsweater, er Carl sweateren et rigtig godt bud. Den strikkes i to tråde samtidigt, hvor Pixen dk har brugt Jeansblå Yaku og Midnatsblå Tynd Lamauld fra CaMaRose. Den kan strikkes fra 1 – 12 år og strikkes nedefra og op. Den er enkel at strikke og har en meget fin melering.


Sværhedsgrad: Let

Køb opskriften: Carl Sweater

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200 m/50 g Yaku 100% merinould fra CaMaRose

Mål: Str. 1 (2) 4 (6) 8 (10) 12 År

Vejledende Garnnøgler: 2 (3) 3 (3) 4 (4) 5 nøgler af hver kvalitet 4 (6) 6 (6) 8 (8) 10 nøgler i alt.

11. Den klassiske: Træk Over Cardigan

En helt enkel og klassisk cardigan med knapper. Opskriften på Træk Over Cardigan findes både til babyer, børn og voksne, og er perfekt til de køligere sensommeraftner. Pixen dk har brugt Yaku uld, men alternativt kan den strikkes i Økologisk Sommeruld fra Camarose eller i Blomsterfrø fra Tante Grøn CPH.

Vi har her strikket Træk Over Cardigan til baby (0-2 år).

Sværhedsgrad: Medium

Køb opskriften: Træk Over Cardigan

Du skal bruge følgende garner til denne opskrift: 200 m/50 g Yaku 100% Merino uld fra CaMaRose

Mål: Str.: Nyfødt (1-3) 3-6 (6-9) 9-12 (12-18) 18-24 (24-30) Mdr.

Vejledende Garnnøgler: 3 (3) 3 (3) 4 (4) 4 (5)

Psst! Et generelt godt råd fra Pixen dk er at måle dit baby eller barns størrelse i stedet for at udelukkende at vurdere størrelsen ud fra alderen. Der er nemlig mange forskellige størrelser hos børn i samme alder.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Strik med dine garnrester med Stine Hoelgaard

Strik med dine garnrester

Strik med dine garnrester med Stine Hoelgaard: Har du garnrester i forskellige farver, tykkelser og kvaliteter og aner ikke hvad du skal bruge dem til,

Kom og strik med i de hyggelige omgivelser hos Tante Grøn CPH

Workshop – Lær at strikke

Workshop – Lær at strikke Er du ny i strikkeverdenen, så vil denne workshop være noget for dig. Du vil lære de grundlæggende masker, opslag

Little Isager archives Kollektion

Little Isager Archives Kollektion Isager har besluttet at gentage Isager Archives Kollektion med design, hvor designerne har gentænkt Archives Kollektionen i børnestørrelser. Little Isager Archives

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

11 børnestrik og babystrik favoritter fra Pixen dk