Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Eloise kjole Str. 3 Mdr. til 6 år

DKK 162

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Ved valg af opskrift uden garn, kryds “Afhentning i butik” herved undgåes forsendelsesomkostninger og du modtager umiddelbart opskriften på din email.

Lidt om Eloise kjole i Yaku fra PixenDK:

Eloise kjole strikkes nedefra og op, rundt i glatstrik frem til det sidste stykke af bærestykket hvor der tages ind til rynk og afsluttes med mønster og slids i ryggen. Kjole er en kort tullekjole, praktisk til at kravle og lege i. Kjolen har en rummelig og poset konstruktion frem til mønsterstykket inden halskanten. Eloise Kjole kan fint kombineres med bloomers og leggins. Kjole er strikket i Yaku fra CaMaRose som er 100% merinould. Yaku er  STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret, hvilket betyder at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU.

Modellens færdige mål:
Str. 3 (6) 12 Mdr. (2) 4 (6) År
Skørtlængde fra ærmegab og ned: Ca. 22 (24) 28 (34) 38 (40) cm eller ønsket længde.
Vidde nederst på kjolen: Ca. 67 (71) 79 (83) 87 (91) cm.

Vejledende Garn og forbrug:
Yaku 100% merinould 200m/50g fra CaMaRose
Du kan også bruge vores Bøllefrø.
3 (3) 4 (5) 6 (6) nøgler.

Vejledende Pinde til Eloise Kjole:
Rundpind No. 3.0, 60, 80 og 100 cm.
Strømpepinde No. 2.5 og 3.0.
Hæklenål No. 2.5 til trense.

Tilbehør til Eloise Kjole:
En lille let knap til rense i nakken, ca. 10-15 mm.

Strikkefasthed:
Glatstrik på pind No. 3.0, 30 m x 42 omg./p.

Lidt om PixenDK

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Pixendk i lang tid og er vilde med hendes designs. Det er den talenfulde designer Wenche Steensen der står bag og siden 2012 har hun stået bag nogle rigtig skønne design til de små og lidt større, voksne og diverse interiør. Hendes designs inkluderer bla. garn fra CaMaRose.

Med Pixendk designs bliver der lagt vægt på et udtræk der bærer præg af det nordiske, enkle og klassiske udtryk. Der er ydermere fokus på skønne farvekombinationer, kvalitet og anvendelighed. Hvis du er nybegynder er mange af Pixendk designs enkle og lige til gå til. Pixendk gør sig både i designs til voksne og børn såvel som piger og drenge.

Er Eloise Kjole ikke lige dig, så kan du se de andre opskrifter fra Pixendk her.

Læs mere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eloise kjole Str. 3 Mdr. til 6 år”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved