Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Skærmbillede 2023-07-26 kl. 21.14.42

Workshop i Tante Grøn CPH efteråret 2023

Workshop i Tante Grøn CPH efteråret 2023

Så er vi klar med workshops i butikken i september og oktober 2023 for såvel nye som garvede strikkere. Kom og blive inspireret.

Jena Kofoed og Stine Hoelgaard Johansen afvikler nogle spændende workshops i september og oktober 2023 i Butikken Tante Grøn CPH, Christian Winthers Vej 2, 1860 Frederiksberg – lige skråt overfor Frederiksbergcenteret:

Workshop – Lær at strikke vævestrik den 5. september 2023.

Har du styr på vævestrikning? Hvis ikke, har du nu mulighed for at lære teknikken. På vores workshop “Lær at strikke vævestrik”. Jena Kofoed vil introducere dig til vævestrikkens teknikker. Vævestrik er en teknik, hvor du kan anvende en eller flere farver.

På workshoppen, vil Jena vise dig forskellige mønstre inden for teknikken og give eksempler på, hvordan du kan bruge det til dine projekter.

Du kan tilmelde dig Workshoppen på www.jenakofoed.dk

Workshop – Lær Skyggestrik den 19. september 2023

 

Er du bekendt med skyggestrik? Hvis ikke, så har du nu en unik mulighed for at lære teknikken. På vores workshop “Lær Skyggestrik”, vil Jena Kofoed præsenterer forskellige mønstre og teknikker, samt eksempler på, hvordan du kan anvende teknikken.

Du kan tilmelde dig Workshoppen på www.jenakofoed.dk


Workshop – Lær at strikke afholdes den 25. september 2023

Hvis du er ny inden for strikkeverdenen, så er denne workshop helt perfekt til dig. Jena Kofoed vil guide dig gennem de grundlæggende teknikker som masker, opslag og aflukning.

Derudover vil Jena demonstrere forskellige mønstre med både ret- og vrangmasker.

Du kan tilmelde dig Workshoppen på www.jenakofoed.dk


Workshop – Tern den 5. oktober 2023


En inspirerende og farverig workshop, hvor Stine Hoelgaard Johansen vil demonstrere forskellige teknikker til at tilføje tern til dit strikketøj. Medbring to forskellige prøver, som du allerede har strikket, så vil Stine vise dig både vævning og hækling af smukke tern.

Det bliver en aften fyldt med leg med garn og farver, og du vil helt sikkert blive forbløffet over, hvordan dit strikketøj kan transformeres fra almindelig retstrik med klare, definerede striber til det mest lækre ternede mønster. Det bliver en kreativ aften, hvor vi udforsker nye muligheder og skaber fantastiske tekstiler.

Du kan tilmelde dig Workshoppen på www.stinehoelgaard.dk


Workshop i Roosimine den 12. oktober 2023

Vær med til vores spændende workshop i Roosimine – en estisk strikketeknik, hvor Stine Hoelgaard Johansen integrerer mønsterfarver ind på en ensfarvet bund, så mønsteret ligger løst ovenpå strikken. Dette skaber en smuk tekstur og åbner op for nye kreative muligheder.

Stine vil guide dig trin for trin gennem denne teknik og dele de bedste tips og tricks, der er knyttet til Roosimine. Derudover vil Stine vise dig forskellige eksempler på, hvordan du kan anvende denne teknik i dine projekter.

For at vi kan få mest ud af workshoppen og udforske alle aspekter af Roosimine, bedes du på forhånd slå 60 masker op med dit bundfarvede garn og strikke 3 omgange glatstrik. Du har mulighed for selv at vælge tykkelsen på garnet og gerne bruge rester.

Du kan tilmelde dig Workshoppen på (https://stinesvarehus.bigcartel.com/)

Vi inviterer dig til at deltage i vores hyggelige omgivelser og strikke sammen med os. Så kom og vær med!

På alle workshops, vil der være mulighed for at købe vare i butikken – vi giver 10 % rabat den aften.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Hvis vi skulle være udsolgt for en farve, frygt ej! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre.
Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved