Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

oldemorfirkanter

Hækl oldemorfirkanter

Lær at hæklede de farverige firkanter, og bruge dem til årets fedeste taske eller en farverig bluse.

Du kan deltage både som nybegynder og øvet. Uanset om du er på det ene eller det andet niveau i hækling af oldemorfirkanter, kan du på denne workshop lære ny tips og fede fiduser til den perfekte firkant. Det eneste krav for at deltage på workshoppen er, at, du i forvejen kan hækle og kender dine luft-, stang- og kædemasker. Vi starter alle med at hækle den klassisk oldemorfirkant. Her får du gode tips til opstart og farveskift, så du undgår for meget endehæftning. Flere variationer af firkanter følger. Undervejs i aftens program vil du blive præsenteret for designs til inspiration, en snakke om valg af farver og forskellige måder at hækle firkanterne sammen på.

Adresse: Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation

Dato: Torsdag d. 23. marts

Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00 (21⁄2 t)

Pris: 269 kr pr billet som kan købes i Stines Varehus – følg linket her.

Du medbringer: Mindst 2-3 nøgler garn i ens tykkelse, gerne rester + tilhørende hæklenål. P.S. Tante Susanne giver 10% på al garn i butikken den pågældende aften

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen medbringer kompendie, prøver og hæklenåle.

Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn Cph.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Workshop i broderi

Lidt om Workshop i broderi med Jena Kofoed Har du styr på de forskellige broderisting. Ellers har du nu muligheden for, at få grundlæggende kendskab

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved