Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Estoniske strikketeknik Roosimine

Workshop i Roosimine

Lidt om Workshop i Roosimine med Stine Hoelgaard Johansen:

Workshop i Roosimine giver chancen for at kigge nærmere på en klassisk estoniske strikketeknik Rossimine, hvor der strikkes en mønsterfarver ind på en ensfarvet bund, således at, mønsterfarven ligger løst oven på strikken. Dette giver en flot tekstur og nye muligheder. Dette var ganske kort fortalt. Aftenens underviser, Stine Hoelgaard Johansen, vil guide dig stille og roligt gennem teknik og dele sine tips og tricks knyttet til denne teknik, for uden at eksempler på hvorhenne og til hvad teknikken
kan bruges til.

Workshop i Roosimine afholdes på følgende datoer i vinter/foråret 2023:

Dato: Torsdag d. 19.1. er udsolgt

Dato: Torsdag d. 23.2. er ligeledes udsolgt

Dato: Torsdag d. 9.3.  ledige pladser

Tid: 17:30 til 20:00

Sted:
Tante Grøn Cph, Christian Winthers Vej 2, Frederiksberg

Du skal medbringe: 2 x 2 farver garn i samme tykkelse og tilhørende rundpind

Stine medbringer: Kompendie og prøver

Pris: 269,- (incl. kaffe/småkager)

Tilmelding: Køb din billet i Stines Varehus her.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved