Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strikke striber uden hak

Workshop – strik striber uden hak den 27. september 2022

Workshop – lær at strikke striber uden hak med Jena Kofoed

Har du styr på at strikke uden hak – Ellers har du mulighed for, at få grundlæggende kendskab til forskellige teknikker med at strikke striber med 2 – eller 3 farver. Jena vil vise  forskellige ideer som kan anvendes ved striber og eksempler på, hvor du kan brude teknikken. Kom og strik med i hyggelige omgivelser.

Hvor og Hvornår? 
Kom til en hyggelig workshop hos Tante Grøn CPH, tirsdag 27. september 2022 fra kl. 18.00 til 21.00 (2 timer). Workshoppen bliver holdt i Tante Grøn CPH på Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation og center.

Billet
Billetterne koster 285 kr pr billet og kan købes på www.jenakofoed.dk, Instagram: Jena_Kofoed.dk og kan købes her.

Hvad skal du medbringe? 

Medbring strikkepinde og garn, der passer sammen, målebånd og markørmarkører. Hvis du ikke har materialer med selv, kan du handle i butikken, hvor der vil være 10 % på garnkøb.

Der vil være te, kaffe og lidt sødt.

Tilmeldingen er bindende, men kan evt. gives til en anden. Ved for få tilmeldinger betales beløbet naturligvis tilbage.

Underviser
Jena Kofoed – www.jenakofoed.dk, Instagram: Jena_Kofoed.dk.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH sælger garn og livsstil. Det handler om garn og glæde ved håndarbejde. Det handler om venskaber skabt i trådens tegn. Men også alle de relaterede ting vi forelsker os i. Det kan være være alt fra postkort og plakater til smykker og skønne tasker.

Kvalitet frem for alt

Tante Grøn CPH´s garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaka, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere.

Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se fx vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Erfaring

I Tante Grøn CPH har vi mere end 30 års erfaring og har derfor meget at tilbyde vores kunder. Vi lægger vægt på, at give dig en god oplevelse, hvad enten du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Hos os er der plads til de erfarne kreative og nybegynderne.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved