Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tern tern tern

TERN TERN TERN workshop den 15. september 2022

Tern Tern Tern – En Workshop I Ternets Tegn

Workshop om Tern er en klassiker og igen en del af modebilledet. Har du lyst til at lære at strikke/hækle den simple teknik med stor virkning?

Kom til workshop hos Tante Grøn CPH, hvor jeg vil vise dig 2 forskellige måder at få tern på dit strik på.
Ud for 2 forskellige prøver, som du har strikket i forvejen og har med til workshoppen viser jeg dig både hvordan man væver og hvordan man hækler delikate tern.
Det bliver en aften hvor der leges med garn og farver og hvor du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

På grund af forarbejdet med de 2 prøver, er prisen sat ned i forhold til mine andre workshops. Når du har tilmeldt til workshoppen sender jeg forklaringer og lidt tekst til hvad du skal have forberedt i forvejen.

Hvor og Hvornår? 
Kom til en hyggelig workshop hos Tante Grøn CPH, torsdag 15. september 2022 fra kl. 17.30 til 20.00 (2 ½ time). Workshoppen bliver holdt i Tante Grøn CPH på Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation og center.

Billet
Billetterne koster 249 kr pr billet og kan købes i Stines Varehus her.

Hvad skal du medbringe? 
2 strikprøver + samme garn og evt. flere farver + stor stoppenål. På den pågældende aften giver Tante Susanne 10% på al garn i butikken.

Underviser
Stine Hoelgaard Johansen (@stinehoeldgaard) medbringer kompendie, prøver og hæklenåle.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH sælger garn og livsstil. Det handler om garn og glæde ved håndarbejde. Det handler om venskaber skabt i trådens tegn. Men også alle de relaterede ting vi forelsker os i. Det kan være være alt fra postkort og plakater til smykker og skønne tasker.

Kvalitet frem for alt

Tante Grøns garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaka, silke og mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere.

Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se fx vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Erfaring

I Tante Grøn CPH har vi mere end 30 års erfaring og har derfor meget at tilbyde vores kunder. Vi lægger vægt på, at give dig en god oplevelse, hvad enten du møder os i den fysiske butik eller i webshoppen. Hos os er der plads til de erfarne kreative og nybegynderne.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved