Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

IMG_20210512_092115

Workshop i Oldemorfirkanter torsdag d. 25. april Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00

Workshop i Oldemorfirkanter med Stine Hoelgaard Johansen

Lær at hæklede de farverige firkanter, og bruge dem til årets fedeste taske eller en farverig bluse Torsdag d. 25. april fra kl. 17:30 til 20:00 Hos Tante Grøn CPH.

Du kan deltage i Workshop i Oldemorfirkanter både som nybegynder og letøvet. Uanset om du er på det ene eller det andet niveau i hækling af oldemorfirkanter, kan jeg, Stine, lærer dig ny tips og fede fiduser til den perfekte firkant. Det eneste krav for at deltage på workshoppen er, at du i forvejen kan hækle og kender dine luft-, stang- og kædemasker.

Vi starter alle med at hækle den klassisk oldemorfirkant. Her får du gode tips til opstart og farveskift, så du undgår for meget endehæftning. Herefter følger en variation af firkanten med en ”blomst” i midten.

Jeg medbringer forskellige taskemodeller til inspiration, snakker om valg af farver og vise den teknik jeg ynder at hækle min firkanter sammen med.

Hvor og hvornår:

Adresse: Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation
Dato: Torsdag d. 25. april
Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00 (2½ t)
Pris og tilmelding: 269 kr pr billet som kan købes i Stines Varehus https://stinesvarehus.bigcartel.com/
Du medbringer: Mindst 3 nøgler garn i ens tykkelse, gerne flere og gerne rester + tilhørende hæklenål.
P.S. Tante Susanne giver 10% på al garn i butikken den pågældende aften

Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn CPH.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Hvis vi skulle være udsolgt for en farve, frygt ej! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre.
Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Workshop i broderi

Lidt om Workshop i broderi med Jena Kofoed Har du styr på de forskellige broderisting. Ellers har du nu muligheden for, at få grundlæggende kendskab

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved