Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Ziggurats af Åsa Tricosa

kr.399,00

Lidt om bogen

Ziggurats af Åsa Tricosa introducerer dig til kunsten at strikke smukke top-down trøjer ved hjælp af sin innovative Ziggurat-metode. Ziggurat-metoden er designet til at minimere klipning af tråd og sammenføjning af nøgler og for, at maksimere flydende og sømløs strik. Det helt unikke er Åsa Tricosa´s måde at tage afsæt i beregning af top-downstrik så det passer til din figur. Her er vi vænnet til altid at tage afsæt i overvidde, men Åsa Tricosa tager afsæt i skulderbredde og dermed bliver resultatet fasioneret og velsiddende.

Bogen indeholder 16 elegant sømløse strik og er skrevet til både erfarne og nye strikkere og til de, der er nye til større projekter som sweater strikning. De omfattende og elegante mønstre vil guide dig trin for trin gennem det grundlæggende i Ziggurating. Du kan vælge at øve dig på mønstrene som beskrevet for, at mestre teknikkerne. Eller du kan bruge Åsa Tricosa´s  omfattende detaljerede tutorials og tilpasse mønstrene, så de passer til dig. Tilpas halsudskæringen, tilføj lommer, bukser eller foret sømme og manchetter for at skabe virkelig unik strik.

Dette er Åsa Tricosa´s opfordring til at opdage skønheden i nogle af hendes yndlingsgarn med designs strikket i en række garner, fra lace til aran fra både kommercielle og india spinderier. Hun ynder bl.a. at strikke i Økologisk Hverdagsuld fra Camarose og Dansk Pelsuld fra Hjelholt. Du kan også vælge Alpaca 1 samt Silk Mohair fra Isager. Tante Grøn CPH har alle disse garner.

Om forfatteren

Åsa Tricosa er en svensk strikkedesigner, der nu bor i Danmark med en dansk mand. Åsa Tricosa har strikket mig fra Sverige til Danmark via New York, Boston, Singapore, Sussex og Tyskland.

Zigurrat-metoden er Åsas underskrift. Det er en sømløs, ovenfra og ned, sammenhængende eller Simultaneous-Set-In-ærmetode, som Åsa Tricosa har udviklet og poleret siden den første Ziggurat så lyset i 2011. Åsa Tricosa er stadig meget optaget af metoden.

Efter i nogen tid at have arbejdet voldsomt langsomt med en Ph.d.-afhandling, ryddede jeg skrivebordet for notesbøger og kladder om JS Mill – strikning indgår ingen steder i hans Collected Works. Jeg er strikker, ikke akademiker. Jeg ved, at der er akademiske strikkere – og strikkende akademikere. Jeg er bare ikke en af ​​dem. 

Jeg håber du nyder mine designs!

Weight ,900 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ziggurats af Åsa Tricosa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved