Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Carita E

kr.229,00

Carita E er en aftageligt etui lavet af smukt læder fra Muud

Carita E er et aftageligt etui fremstillet af udsøgt læder. Det er et praktisk stykke tilbehør, som du kan bære alene, når du er på farten, eller fastgøre den til Carita mappen og organisere den som et dokument i et ringbind.

Dette elegante læderetui giver både stil og funktionalitet i en og samme pakke. Carita E har rum, der er designet til at opbevare dine strikkepinde. Etuiet er udstyret med to metalringe, som kan sættes fast på Carita mappen, så det er monteret sikkert.

– Lille læderetui
– Bruges for sig selv eller i Carita mappen
– Lavet af smukt læder, der ligeledes ældes med skønhed

Specifikationer:

Længde: 21 cm
Bredde: 12 cm
Vægt: 87 g
Materiale: Læder
Information om pleje: muud Care & Clean

Læder er et naturmateriale, og dets udseende kan derfor variere fra produkt til produkt. Den faktiske produktfarve kan også variere fra den visuelle repræsentation på denne hjemmeside.

Du kan læse mere om Muud her.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carita E”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved