Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Carita Læderetui

kr.599,00

Ikke på lager

Carita Læderetui er i eksklusivt læder fra Muud

 

Carita læderetui til strikkepinde og småt tilbehør

Carita Læderetui – et elegant læderetui til strikkepinde og småtilbehør. Carita Læderetui, et smukt læderetui fra muud, der tilbyder en stilfuld løsning til organisering af dine strikkeeffekter og andet tilbehør. Etuiet er omhyggeligt fremstillet af førsteklasses læder og er uundværligt for enhver, der ønsker at holde styr på strikkepindene og tilbehøret på en organiseret måde.

Dette praktiske lædertaskesystem indeholder adskillige rum og lommer, der er designet til at rumme alle dine nødvendige tilbehør. Carita-tasken trækker inspiration fra det velkendte ringbind, ofte set i kontormiljøer. Carita Læderetui er med sin smukke enkelhed og evne til at systematisere dine strikketing er Carita-etuiet perfekt til opbevaring af dine strikke- og hæklebehov, herunder målebånd, sakse og stikmærker.

    • Kvalitetslæder
    • Knap lukning
    • Lommer til strikkepinde og hæklenåle
    • Indvendige lommer med knaplukning
    • Små lommer til nåle

Specifikationer:

Længde: 15 cm
Højde: 22 cm
Bredde: 6 cm
Vægt: 217 gram
Skulderrem: Nej
Materiale: Læder
Plejeinformation: muud Care & Clean

Læder er et naturmateriale, og dets udseende kan derfor variere fra produkt til produkt. Den faktiske produktfarve kan også afvige fra den visuelle repræsentation på denne hjemmeside.

Du kan læse mere om Muud her.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carita Læderetui”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved