Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Vest med ugler

DKK 99

OBS: Opskriften sælges kun med garn og koster 40 kr. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget.
Havblik fra Tante Grøn CPH
Vest med ugler
Qty:-+

Lidt om Vesten med ugler:

Sjov og dejlig lille vest til de mindste i størrelsen 1 til 5 år strikket i vores Havblik, som findes i et væld af farver.

Størrelse: 1- 2- 4–5år
Garnforbrug: 1 – 2 – 2 – 2 ngl. Havblik fra Tante Grøn CPH
Overvidde: 52 – 56 – 60 – 65 cm
Længde: 32 – 35 – 39 – 43 cm
Pinde: 21⁄2 og 3, strømpepind nr. 21⁄2
Strikkefasthed: 26 m x 36 p = 10 x 10 cm i glatstrikning
Dr. Ondt.: 1 ret løs af, 1 ret, træk den løse maske over
Knapper: 8 stk små træknapper Forstykke: 

Lidt om garnet

Havblik bomuldsgarner 100 % Bomuld. I et nøgle Havblik garn er der 100 gram og 275 meter. Det er garn til hækling og strik på pinde 3-4. Denne bomuld er spundet af 8 bomuldstråde. Kvaliteten er en særlig kæmmet bomuld. Det giver et markant blødere følelse, både i brug og imens der hækles eller strikkes med Havblik garn. Den er spundet så den er nem at hækle med. Man kan nemt få fat med hæklenålen med Havblik garn, og trådene skiller ikke ad. Man kan selvfølgelig også strikke rigtig fint med den. Den findes i over 40 forskellige farver i Havblik garn, og de er sat sammen, så der hele tiden er en skala af tre farver der passer sammen. Producenten farver i OEKO-TEX® certificeret bomuldsgarn.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som Vest med ugler strikket i Havblik, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vest med ugler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved