Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strik til vinter

kr.179,00

Lidt om Strik til vinter af Susie Houmann:

Kan forudbestilles her!

I Strik til vinter udkommer den 25. august 2022. Her finder du de skønneste rullekravesweatre, trøjer og veste, strikket i enkle

mønstre med fine detaljer og nem montering. I alt 9 gennemarbejdede opskrifter i str. S-XL.

Modellerne er strikket i varierende pindetykkelser og forskellige garntyper fra Isager.

Hvis du søger garn fra Isager til opskrifter kan du følge linkene her; Silk MohairTrioTweedJensen YarnJapansk BomuldHighland WoolAlpaca 1Alpaca 2 & Alpaca 3.

Lidt om Susie Houmann:

Susie Houmann udgav sin første bog i 2011, og har siden skrevet adskillige strikkebøger.

Susie Houmann´s opskrifter er kendetegnede ved enkelhed, både i design og teknik. Du finder også oplysninger om Susie Houmann´s strikkebøger her.

Udgivelsesdato: 22. august 2022.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Vægt 0,4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strik til vinter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved