Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Silk Mohair 100

kr.82,00

Silk Mohair 100 fra Isager er en lækker, blød og blankt mohair. De har en lodden struktur og bruges primært i sammenstrikninger, med andre garner. Det kan dog sagtens stå alene og særligt i enkle designs. På grund af Silk Mohairs struktur vil strukturstrikninger ikke ses i det lodne garn, jo mindre at det er strikket sammen med en garn kvalitet som er glattere end den.

Silk Mohair 100 har ikke kun en smuk og blød struktur, men også en flot farveskala i høj kvalitet. Denne Mohair kan kombineres med mange garner, og her i blandt vores BlomsterfrøBio Blomsterfrø, BøllefrøHavblikHavblik Tweed og mange flere.

Denne mohair strikkes på pinde 2,5 mm til 4 mm alt efter hvor luftig projektet skal være. Silk Mohair kommer i nøgler af 25 gram og har en løbelængde på 212 m. Mohair består af 70% Super Kid Mohair og 30% Silke. Silk Mohair kommer i 21 flotte farver. Vi anbefaler at du vasker garnet i hånden da denne kvalitet er for sart til vaskemaskinen. Uld behøver ikke at bliver vasket lige så ofte som andre kvaliteter og er derved mere bæredygtigt. Ofte er det nok blot at lufte dit projekt i haven.

Historien om Isager garn

Åse Lund Jensen er en kendt designer grundlage i 2005 Isager ApS. Virksomheden er i dag drevet af Marianne og Helga Isager, som selv designer strikkeopskrifter og udgiver strikkebøger.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Silk Mohair 100 ikke lige er dig, så kan du se de andre af Isager Silk Mohair farverne her.

Kvalitet: Silk Mohair 100 består af 75% Super Kid Mohair og 25% Silke

Løbelængde/Yardage: 212 m pr. 25 g/232 yards per 25 g

Pinde /Needles: 2,5 – 4 mm

Strikkefasthed/Gauge: 22-30m = 10cm

Vask: Håndvaskes

Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silk Mohair 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved