Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Poncho til børn

Fra DKK 149

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Cloud fra Lang Yarns
Cloud fra Lang Yarns giver striber, der varierer i de farver, der er i det enkelte farvemiks – her er brugt CLOUD fv. 0008.
Qty:-+

Lidt om Ponchoen til børn:

En fin top-down poncho til børn med striber, som strikkes i Cloud fra Lang Yarns.

Cloud fra Lang Yarns giver striber, der varierer i de farver, der er i det enkelte farvemiks – her er brugt CLOUD fv. 0008.

CLOUD fra Lang garn består af 90% Virgin wool og 10% Nylon. CLOUD uld garn skifter i et farveorgie, der kan minde om en smuk regnbue. Farver blander sig harmonisk og giver mange muligheder. Man oplever en farveeksplosionen af striber, der beriger dit projekt, og det giver dig energi.

Garn:

Cloud fra Lang Yarns – 100 gr = 260 m – 90 % uld og 10 % nylon

Størrelse og mål:

Højde: 3-4 år: 33 cm
5-6 år: 37 cm
7-8 år: 41 cm

Garnforbrug:

Ca. 1 – 2 – 2 ngl

Pinde:

5,5 mm (40 cm) + 7 mm (60 el. 80 cm) samt strikkemarkører

Strikkefasthed:

14 m og 22 i glatstrik = 10 x 10 cm. Vigtigt at overholde strikkefastheden, da den er afgørende for at størrelsen passer. Skift til mindre eller større pindemål, hvis ikke strikkefastheden opnås.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poncho til børn”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved