Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Farmors Futter i Bøllefrø

DKK 0 til 52-kr

OBS: Opskriften er gratis, men du kan også vælge et nøgle bøllefrø. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget ved hver af garnerne.
Bøllefrø
Garnforbrug til one size: 1 nøgle
Qty:-+

Klik på opskriften nedeunder, og download den. Du kan også købe garnet, og efterfølgende vil du få et link til at hente den.

Download knap

Lidt om Farmors futter

Denne strikkeopskrift er perfekt til den lille nyfødte baby, så de ikke fryser på fødderne. Venter du vinterbørn eller -børnebørn, så er Farmors futter en god opskrift, som alle kan være med på. Leder du efter en god gave at give nybagte forældre, så er Farmors futter et godt valg. Så sikre du at barnet ikke fryser om fødderne i den kolde tid. Garnet er Bøllefrø, som er vores egne lækre merinould, og det kommer i 50 grams nøgler. Strikkeskriften er ganske gratis, men hvis du mangler garn, så kan du vælge det til når du vælge den til.

Størrelser:  0 år
Pinde: 2,5 mm
Materialer: 1 ngl Bøllefrø

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,50 kg
Størrelse

0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmors Futter i Bøllefrø”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved