Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

LET OG FIN Bluse med “vingeærmer”

DKK 186

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også købe opskriften i pdf-format under punktet PDF-Opskrifter.
Aurora
Aurora 70 % Kidmohair, 30 % Silke – fraTante Grøn CPH.
Qty:-+

LET OG FIN Bluse med “vingeærmer”

 

LET OG FIN Bluse med “vingeærmer” strikkes fra neden og op. Ryg/forstykke strikkes på rundpinde til udtagning til vingeærmer nås, hvorefter ryg og forstykke strikkes op hver for sig. 

Det er en dejlig let og blød forårstrøje og er strikket i Aurora, der indeholder 70% Kidmohair og 30 % silke fra Tante Grøn CPH – blødere bliver det ikke. 

Størrelse: Small (medium) large.
Mål: Overvidde: ca. 88 (96) 104 cm. Længde: Ca. 51 (56) 60 cm.
Garn:  Aurora 70 % Kidmohair, 30 % Silke – fraTante Grøn CPH.
Garnforbrug: 3 (3)  ngl a 25 g = 210 m.
Pinde: Rundp nr. 3 ½, lille rundp nr. 3 til halskant og ærmekanter.
Strikkefasthed: 12 m og 18 p i glat = 5 x 5 cm. Skift til større eller mindre pindenr., hvis ikke strikkefastheden opnås.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LET OG FIN Bluse med “vingeærmer””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved