Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Laine Magazine Issue 16

kr.190,00

Skal du hygge med det nye Laine Magazine Issue 16
Forudbestil nummer 16 nu – Laine Magazine Issue 16 udkommer den 16. december 2022, men kan allerede bestilles nu.

Laine er et internationalt strik- og livsstilsmagasin. I nummer 16 (vinter 2023) vises 11 smukke strikkeopskrifter samt interessante artikler fra strikkeverdenen. Kvinderne bag Laine Magazine, Jonna og Sini har endnu engang lavet et magasin, der hylder naturlige fibre, slow living, lokalt håndværk og det smukke og naturlige liv.

I Laine Magazine 16 finder du:

11 OPSKRIFTER (5 sweatre, 2 cardigans, 2 tørklæder, 1 vest og 1 par strømper) fra følgende designere:

Fiona Alice, Rachel Brockman, Dee Hardwicke, Thien-Kieu Lam, Lotta H Löthgren, Rosa Pomar, Yan Qian, Eri Shimizu, Anna Strandberg og Orlane Sucche

samt:

– Et interview med Elaine Tom: Hør hvordan hun blev en betroet teststrikker for mange designere. I dag strikker hun omkring 40 sweatre om året!

– En artikel om hvordan Craft Museum of Finland bevarer den kulturelle arv og inspirerer strikkere og håndarbejdsinteresserede den dag i dag.

– Jeanette Sloan Talks Fibre: Denne udgave med Lorraine Amagove Mugere, en kenyanansk strik- og hækledesigner.

– Five Ways af Päivi Kankaro. I denne udgave undersøger Päivi hvordan du kan beholde og bevare dit strik længere ved at give det den rette behandling.

– Where I knit: Portrætter af strikkere, der fortæller om hvad håndarbejde betyder for dem i deres hverdag. I denne udgave møder vi en strikker i Indonesien.

+ madopskrifter, boganmeldelser, Laines favoritter mm.

Find oplysninger om magasinet her

Antal sider: 148
Sprog: Engelsk
Format: Paperback

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laine Magazine Issue 16”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved