Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

HALSEDISSE i kort udgave

Fra DKK 348

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Noro Silkgarden Sock Solo
1 ngl  Noro Silkgarden Sock Solo (Farve Tweed Saiki T 80)

Qty:-+
Tilia fra Filcolana
2 ngl Tilia (Farve 337 Bright Cobalt)

Qty:-+

Lidt om HALSEDISSE i kort udgave med ribkant og rullekrave fra Tante Grøn CPH design

Når vejret skifter, er det rart at have en halsedisse ved hånden. Et halsrør er og bliver et suverænt værn mod kulde og blæst. Halsedissen er dejlig lun og fremstillet i fortrinsvis rene naturprodukter. Halsedissen strikkes fra ryg hen over skuldre og nedover forstykket, hvor der lukkes af. Langs kanter for og bag er der ribmasker samt langs siderne.

Halsedissen er strikket af Noro Silk Garden Sock Solo S31 Wakayama, der er en spændende blandning af 40% uld, 25% Silke, 25% Nylon (Polyamid) og 10% Mohair. Samt Tilia fra Filcolana, der er spundet af 70% Super Kid Mohair fra Angorageden, hvilket gør fibrene stærkere end fra almindelig uld med en unik glans. I garnet indgår også 30% Mulberrysilke.

Størrelse: Voksen
Skulderbredde: ca 34 cm
Længde: ca 20 cm på ryg og ca 29 cm på forstykke
Garn: Noro Silkgarden Sock Solo samt Tilia silkemohair (70 % Mohair
og 30 % silke) fra Filcolana
Garnforbrug: 1 ngl  Noro Silkgarden Sock Solo (Farve Tweed Saiki T 80)
samt 2 ngl Tilia (Farve 337 Bright Cobalt)
Rundpinde: Strik med 1 tråd af hver af Noro samt Tilia  på 3,5  mm samt 4
mm begge gerne 60 cm.
Vaskeanvisning: Vi anbefaler at man vasker garnet separat og som håndvask.

Lidt om Tante Grøn CPH

Vi har både strikkeopskrifter og hækleopskrifter fra Tante Grøn CPH. Der  findes både noget til nybegynderen og til den mere erfarne. Antal garnnøgler til opskriften afhænger selvfølgelig af, hvilken størrelse du skal strikke. Du bestemmer selv om du vil følge opskriften til punkt og prikke, eller give den dit eget personlige touch.

Du finder også flere af vores gratis opskrifter på f.eks. karklude, dukkejakker og pulsvarmere. Vi kommer løbende med nye opskrifter, men du kan altid spørge os til råds, hvis du står og mangler inspiration. Vi har helt sikkert en kreativ idé til både projekt, garn og farvevalg.

Kontakt Tante Grøn CPH for mere information

Søger du noget bestemt, eller har du spørgsmål, er du mere end kontakte os. Du kan ringe til os på +45 31382404, skrive en mail til os eller besøge vores butik på Christian Winthers Vej 2, Frederiksberg.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HALSEDISSE i kort udgave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved