Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Håndklæder i Havblik

DKK 0 til 113,-kr

OBS: Opskriften er gratis, men du kan vælge et nøgle garn med. Vælg farve nedeunder
1 ngl Havblik (Douce Lilla)
Qty:-+

Klik på opskriften på Håndklæder i Havblik nedeunder, og download den. Du kan også købe garnet og pinde med, og efterfølgende vil du få et link til at download opskriften.

Download knap

Lidt om Håndklædet:

Man kan altid bruge flere Håndklæder i køkkenet og på toilettet! Håndklæderne er strikket i Havblik fra Tante Grøn CPH, der findes i et stort udvalg af farver. Mangler du en god venindegave eller til andre du holder kær, så er det en god gave og en nem opskrift som heller ikke tager så lang tid at strikke. 

Vask: Uldvaskeprogram i 30 grader (fingervarmt) vand. Herved bevares farven og tekstilet længst. Men Havblik kan sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine og med almindeligt vaskemiddel. Her må der dog påregnes et hurtigere farvetab.

Størrelser:  One Size (22cm x 34 cm)
Strikkepinde: Nr. 3 1/2
Materialer: Strikker du kun håndklæder må du købe 1 ngl Havblik Tweed. Farve 03 Douce blå samt 1 ngl Havblik Douce Lilla.
Sværhedsgrad:  1 af 5

Lidt om Tante Grøn CPH:

Hos Tante Grøn CPH har vi gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Vi har også strikkeopskrifter og hækleopskrifter, som kan købes til såvel babyer, børn i alle aldre og til damer og herre. Det kan være en god måde at få inspiration til et nyt strikke- eller hækleprojekt, hvor du får en trin-for-trin guide til, hvordan du kommer i gang.

Det gode ved en strikkeopskrift og hækleopskrift er, at der er forudbestemt, hvor mange garnnøgler, du skal bruge og hvilke slags pinde, du skal strikke eller hækle med. Det kan være med til at give et positiv og tilfredsstillende resultat, især hvis du er nybegynder.

Hos Tante Grøn får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Vi leverer desuden opskrifter til hele landet, hvorfor det ikke er afgørende, hvor du er bosat henne. Skulle alligevel have spørgsmål eller mangler rådgivning, er vi ikke længere end et kald væk.

Weight ,200 kg
Størrelse

0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Håndklæder i Havblik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved