Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Flettet sweater til børn med ret og vrang mønstre

Fra DKK 104

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format.
Bøllefrø fra Tante Grøn CPH
Flettet sweater til børn med ret og vrang mønstre er strikket i Bøllefrø Grøn fv. 22
Qty:-+

Lidt om Flettet sweater til børn med ret og vrang mønstre:

 

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Ved køb af PDF-opskrift alene skal du ved betaling huske at afkrydse feltet – Ved køb af opskrift som PDF-fil. Hermed undgår du at betale for forsendelse af PDF-opskriften.

Her er en helt klassisk børnetrøje. Den strikkes nede fra og op. Hver del strikkes for sig, først ryg, så forstykker, så syes skuldersømme sammen. Her samles der masker op til ærmer, som strikkes ud fra kroppen. til sidst syes sidesømme sammen og halskanten strikkes. Mønsteret i denne fine sweater dannes med vrangmasker på en glatstrikket bund. Og set lidt på afstand ligner det flet, men der er ingen snoninger i denne bluse. Størrelserne starter ved 2 år og går til 8 år.

Der er her valgt Bøllefrø merinould, men også Bio Blomsterfrø eller Blomsterfrø kan bruges. Alle 3 garner er gode til hverdagsbrug, de kan vaskes i maskine på uldprogram.

Størrelse:
2 (4) 6 (8) år.
Mål:
Overvidde: 64 (70) 76 (82) cm. Længde: 36 (39) 41 (44) cm.
Garn:
Bøllefrø (100 % Merino Fine Woll) fra Tante Grøn CPH.
Garnforbrug:
Ca. 4 (4) 5 (6) ngl a. 50 g = 175 M.
Pinde:
Nr. 3 1⁄2, lille rundp nr. 3 til halskant.

Strikkefasthed:
12 m og 16 p i mønster = 5 x 5 cm. – Passer strikkefastheden ikke, må der prøves med grovere eller finere pinde.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flettet sweater til børn med ret og vrang mønstre”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved