Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Needle Gauge (Pindemåler)

kr.159,00

Out of stock

Om Needle Gauge fra Cocoknits

Glem alt om store klodsede pindemålere. Denne smarte pindemåler fra Cocoknits er praktisk og perfekt til at have med på farten. Den farverige stak af sammensatte diske kan bruges til at identificere strikkepinde fra størrelsen 2 mm helt op til 10 mm.

Diskene køres nemt ud af stakken, når du skal måle af, og klikker sammen igen med de andre med en magnet lukning, når du er færdig med at måle. Pindemåleren er 4 cm høj og 2,5 cm bred. Den fylder derfor ikke mere end du kan have den med i tasken eller i din Cocoknits Accessory Roll, så du aldrig behøver at tage afsted uden.

Da Cocoknit går ind for at undgå plastik så vidt muligt, er deres pindemåler lavet af PLA. En 100% biologisk nedbrydeligt, plantebaseret erstatning for plastik. 

Materiale: 100% polylactic acid

Størrelse: 4 cm x 2,5 cm

Hvordan bruges Cocoknits Needle Gauge?

Drej disken ud for at få adgang til hullet, og indsæt din strikkepind. Det mindste hul, som din strikkepind passer i, er din nålestørrelse. Hvis strikkepinden ikke kan indsættes, skal du vælge at prøve en størrelse større, eller hvis der er for meget plads omkring strikkepinden, kan du prøve en størrelse mindre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cocoknits Needle Gauge (Pindemåler)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved