Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Blomsterbluse

From kr.45,00

Bøllefrø (100 % Merino fine Uld) fra Tante Grøn CPH
Størrelse: 3-4 (4-5) 5-6 år Ca. 4 (4) 5
Qty:-+

Lidt om Blomsterbluse designet af Karen-Maria Grau

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Ved køb af PDF-opskrift alene skal du ved betaling huske at afkrydse feltet – Ved køb af opskrift som PDF-fil. Hermed undgår du at betale for forsendelse af PDF-opskriften.

Blomsterbluse strikkes opera og ned. Blomsterblusen strikkes frem og tilbage på 2 pinde, da det er mest overskueligt at brodere på en ”halv” bluse (forstykket). Broderiet sys med maskesting.

Broderiet:

Der bruges garnrester i alle farver til blomsterbroderiet. Følg blomstermønsteret, hvor hver tern er lig med 1 m i det strikkede arbejde og hver farve er anvist på signaturforklaringen.

Blomsterblusen er strikket i Bøllefrø (100 % Merino fine Uld) fra Tante Grøn CPH.  Siden garnet blev lanceret er det blevet brugt til et væld af opskrifter, og kan også bruges til opskrifter strikket i Blomsterfrø. Den strikkes på pinde nr.2,5 til 3,5, og garnet er nemt at vaske. Bøllefrø Bonderosa 2581 kan vaskes i vaskemaskinen, da merinoulden er superwash behandlet. Det betyder at garnet kan tåle uldprogram i vaskemaskinen med uldvaskemiddel. Derved bliver garnet ved med at holde sig lækkert og blødt selv efter flere vaske.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blomsterbluse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved